Anglická MŠ Malíčkov Kladno

64
13.1.14 08:31

Anglická MŠ Malíčkov Kladno

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo s děckem navštěvuje MŠ Malíčkov na Kladně. Školka by měla být anglická, tak by mě zajímalo, jak to tam probíhá, jaké máte zkušenosti a zda se dítě opravdu naučí mluvit.
Moc děkuji za Vaše příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
JellyBean
13.1.14 10:53
@Gabriela11 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo s děckem navštěvuje MŠ Malíčkov na Kladně. Školka by měla být anglická, tak by mě zajímalo, jak to tam probíhá, jaké máte zkušenosti a zda se dítě opravdu naučí mluvit.
Moc děkuji za Vaše příspěvky.

Kde je tahle skolka? Pardon za OT :oops:

• Citovat
  • Upravit
64
13.1.14 12:56

@Ms.Blueberry Dobrá otázka…jsem trdlo…Kladno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
13.1.14 13:13
@Gabriela11 píše:
@Ms.Blueberry Dobrá otázka…jsem trdlo…Kladno :)

To jsem si precetla v nazvu diskuse, takze nejsi trdlo ;) :) ja myslela kde tady presne je :D Pokud teda myslis to same Kladno jako ja :D

• Citovat
  • Upravit
64
13.1.14 19:29

Jo jsem, že jsem si nevšimla toho Kladna:), docela jsem pospíchala dopoledne, tak jsem nečetla, že to tam mám…tady je odkaz, na Kladně v Habešovně.
 http://www.malickov-jesle.cz/…bocky/kladno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JellyBean
13.1.14 22:04
@Gabriela11 píše:
Jo jsem, že jsem si nevšimla toho Kladna:), docela jsem pospíchala dopoledne, tak jsem nečetla, že to tam mám…tady je odkaz, na Kladně v Habešovně.
http://www.malickov-jesle.cz/…bocky/kladno

Vidis, tak o te skolce slysim prvne, vůbec jsem netusila, ze tady něco takového je. Diky za odkaz, ale moc jsem ti nepomohla :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin