Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše: Více
Zavoláš tam, že nenastoupí a oni ti řeknou.
U nás do přihlášky píšeš i preferovanou školku a ony si to mezi sebou řeknou
@Serpentini píše: Více
U nás taky. Přesto jsem do té druhá dávala zpětvzetí přihlášky.
@Janča6 a co se tam prosim pise? A to musim postou? Nebo fyzicky? dekuji
@Anonymní píše: Více
Myslím, že jsem posílala mail. Dle instrukcí, které mi dali v té druhé školce. V preferované školce mě poprosili, jestli bych dala vědět do té druhé. Tak jsem tam zavolala a dostala instrukce, aby to bylo oficiální.
Taky dávám do dvou.. Mě by zajímalo, zda musím mít dvě potvrzení od lékaře nebo stačí jedni.
Doktorka mi tvrdila že stačí jedno a i kopie je platná. Že je hloupost aby mi potvrzovala dvě. Jenže teď se na to koukám a každá školka má v hlavičce adresu.. myslíte že to bude problém?
@Serpentini píše: Více
To ale platí u jen jednoho zřizovatele. Pokud školky spadají pod jiné obce, nic mezi sebou neřeší.
@Katrinever píše: Více
U nás chtěla každá školka svoje. První dceru jsem hlásila do 3 školek, druhou do 2, třetí do 1. Pak jsme se stěhovali, což znamenalo 1 potvrzení pro druhou a 1 pro třetí. Čtvrtou jsem hlásila až další rok do té nové. A to jsme ještě zkoušeli dát druhou dceru do logopedické. Čili celkem 10 potvrzení pro školky. A doktoři se nedivili potvrzení pro každou školku, myslím, že je to běžné.
@Janli píše: Více
U nás si to u první dcery nedaly vědět ani v rámci jednoho sídliště. Ale to už je 8 let zpátky.
U nas je spadovych 19 školek. Počítám, že to budeme muset řešit 19 přihláškami a 19 potvrzeními
nechápu, že nemůže být jedna přihláška, kde člověk napíše priority a pak se dle dat narození seřadí děti
(klidně bych 19 přihlášek zaplatila, ale 19× potvrzení je zvrhlost
)
@Havlova píše: Více
Jasně, a když nám ho nevezmou do té jedné nebo dvou, tak bude asi samo doma, ne? Nebo dáme 20 měsíčně za soukromou, bezva ![]()
Příspěvek upraven 04.05.25 v 23:47
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Dobry den, prosim prihlasila jsem dite do 2 skolek. Na zapis s prihlaskou jdeme do 2 skolek. Co prosim bude pootm pokud by ho vzali do obou? Jak se pak ta jedna rusi kdyz prijdou asi 2 rozhodnuti? dekuji