Přijímačky se blíží.

Anonymní
26.3.22 19:22

Přijímačky se blíží.

Dobrý večer, máme tu příští týden duben a tudíž jsou přijímačky na střední školy za rohem. Jak jsou na tom Vaše děti? Dcera je docela v nervech a já s ní. Součet bodů má různě někdy 45 jindy 60.. Hlásí se na zdrávku. Jak často se Vaše děti učí? Na kolik bodů dávají testy? Kam se hlásí? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25071
26.3.22 19:26

Měla byste dceru spíš povzbuzovat než více nervovat. Ono to nějak dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3561
26.3.22 19:29
@Anonymní píše:
Dobrý večer, máme tu příští týden duben a tudíž jsou přijímačky na střední školy za rohem. Jak jsou na tom Vaše děti? Dcera je docela v nervech a já s ní. Součet bodů má různě někdy 45 jindy 60.. Hlásí se na zdrávku. Jak často se Vaše děti učí? Na kolik bodů dávají testy? Kam se hlásí? :)

prosimtě klid, každý se někam dostane. Přestaň dceru stresovat. Buď to vyjde letos nebo ne a půjde na rok jinam. :nevim: zrovna u zdrávky bych se nebála, že se nedostane, pokud tedy není úplně tupá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21956
26.3.22 19:33

Dcera se učí průběžně v podstatě od loňského května. Hlásí se na IT obor na hodně dobrou průmyslovku. Má stabilně testy dohromady tak za 85 a víc. Nervuje se taky, ale pracujeme na relaxaci a uvolňovacích technikách. Naposledy se nervovala, jak jí nejde test a napsala to na 47 8) tak jestli jí to takhle nepůjde u přijímaček, tak budu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8524
26.3.22 19:49

Ježíš, nezávidím. :lol: My to měli doma loni, ale holka byla v pohodě, nervovala jsem se já. A nakonec zbytečně, na obě školy udělala přijímačky jako jedna z nejlepších.
Ale blbý je, že za rok nás to čeká znova. :? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80318
26.3.22 20:13
@Anonymní píše:
Dobrý večer, máme tu příští týden duben a tudíž jsou přijímačky na střední školy za rohem. Jak jsou na tom Vaše děti? Dcera je docela v nervech a já s ní. Součet bodů má různě někdy 45 jindy 60.. Hlásí se na zdrávku. Jak často se Vaše děti učí? Na kolik bodů dávají testy? Kam se hlásí? :)

jejda, zas už ty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22264
26.3.22 20:16
@Anonymní píše:

Hlásí se na gymnázium - připravuje se cíleně v podstatě už od poloviny 8. třídy, protože distanční školní výuka byla hodně nedostatečná. Aktuálně s přípravou finišuje, chodí každý týden na zkoušky nanečisto a protože se za každou cenu chce dostat, připravuje se dobrovolně doma sama, prakticky každý den. Výsledky tomu odpovídají – matematiku si drží standardně na 44-48 bodech, češtinu 36 až 40. Holt, motivace dělá zázraky – k poctivé přípravě na osmileté gymnázium jsme ji nepřesvědčili, hlavička k tomu musela mentálně dospět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
26.3.22 20:24

Ať jde na kadeřnici. To tu dlouho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80318
26.3.22 20:34
@Mína91 píše:
Ať jde na kadeřnici. To tu dlouho nebylo.

přesně, chvíli dala pokoj, a už je to tu zas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35517
26.3.22 21:52

Jsem rada, ze tohle uz mame za sebou a pristi nervy budu mit az s prijimackami na vysokou… a to uz urcite mensi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
10.4.23 16:56

Ahoj holky, prosím o radu.Take nás za tři dny čekají prijimačky, dcera se na ně připravuje intenzivně už od ledna, navštěvovala kurz jak na jedné škole, tak pak i na té druhé, máme i doučovatelku. Ale ted odbočím úplně jiným směrem. Je asi týden po nemoci, brala atb, cítí se už dobře, jen nám zůstal kašel, který vím, že ještě nějakou dobu může po nemoci být. Ale jsme teď nervózní, co s tím u prijimaček, nebudou ji jak bude třeba pokašlavat učitelky vyhazovat, ať jde domů. Dcera je zdravá na to, aby jsem ji vyřizovala druhý termín. Jsou to taková ta pírka v krku, co zalechtaji a pak kašle třeba 5minut. Poradi někdo něco. Prijde mi, že kvůli kašli půjde vše co doposud do přípravy vložila do kytek. Prosim o nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66525
10.4.23 16:58
@woušinka píše:
Ahoj holky, prosím o radu.Take nás za tři dny čekají prijimačky, dcera se na ně připravuje intenzivně už od ledna, navštěvovala kurz jak na jedné škole, tak pak i na té druhé, máme i doučovatelku. Ale ted odbočím úplně jiným směrem. Je asi týden po nemoci, brala atb, cítí se už dobře, jen nám zůstal kašel, který vím, že ještě nějakou dobu může po nemoci být. Ale jsme teď nervózní, co s tím u prijimaček, nebudou ji jak bude třeba pokašlavat učitelky vyhazovat, ať jde domů. Dcera je zdravá na to, aby jsem ji vyřizovala druhý termín. Jsou to taková ta pírka v krku, co zalechtaji a pak kašle třeba 5minut. Poradi někdo něco. Prijde mi, že kvůli kašli půjde vše co doposud do přípravy vložila do kytek. Prosim o nazor

normálně bych ji poslala. Ted byly zápisy a hromada těch prcků dost kašlala, nikdo neřešil. Jinak mně na to lehtání pomáhají léky na alergii. Nebo cucat hašlerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
10.4.23 17:11

No určitě půjde, nejde o to, že by někoho jakože nakazila, to ne, ale aby třeba někoho nerušila a učitelka ji třeba nevyvedla. Jinak je zdravá, ale kašel ji vždy po nemoci ještě tak týden, dva drží no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30409
10.4.23 17:18

@woušinka zkuste přijít na něco co by ji to zklidnilo. Prášky na alergii, pastilky. Určitě to nebude příjemné pro ni ani pro ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25071
10.4.23 17:21
@woušinka píše:

Dejte jí s sebou vodu a něco na cucání, třeba pastilky na bolení v krku, ty to trochu umrtví. Taky byste mohli koupit v lékárně třeba Xyzal a užít ho tak hodinku před přijímačkami. Kašel přetrvává dlouho, to se všeobecně ví. Nemyslím si, že by ji někdo vyhazoval.

Příspěvek upraven 10.04.23 v 17:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko