Příloha ke květákovým placičkám?

veverunka11
22.9.11 12:55

příloha ke kvetakovým placičkám??

Ahojky to už asi vyplývá z názvu,oč vás žádám.Vždycky jsem k tomu dávala brambory.Ale zajímalo by mě jestli tomu nejde dát nějak jinak upravované brambory,asi ne že?? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
22.9.11 12:56

Br.kaše :wink: to je lepší jak brambory, nebo je opeč :wink:

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
22.9.11 12:57

děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
22.9.11 12:58

Brkaše :wink: pěkně s osmaženou cibulkou :-P Ach jo, dnes jsem se ve městě dívala na takový krásný květák a já ho pipina nevzala :cry: :lol:

• Citovat
  • Upravit
44193
22.9.11 13:08

Bramborová kaše. Nebo hranolky, pečené brambory, krokety - ale to je podle mě moc těžké na žaludek, sama nesnáším kombinaci dvou smažených jídel..Záleží, jak kdo má co rád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.9.11 13:12

a salát z čerstvýho zelí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
22.9.11 13:21

No jasně, opečený brambory třeba, nebo ta kaše, případně třeba bramborovo-hrachová kaše (půl na půl). Nebo bulgur, cizrna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
22.9.11 13:22

jee, super. Zrovna dneska se je chystám udělat s br.kaší :). Budu je tedy dělat úplně prvně, nemáte tedy někdo nějaký zaručený recept? Na netu jsem jich našla hafo, ale nevím, který udělat. Některý jsou ze syrového květáku, některý z uvařeného…máte vyzkoušeno? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
22.9.11 13:22

Jana206: hele ale květákový placičky m§žeš dělat i v troubě na pečícím papíru a jsou snad ještě lepší než klasický smažený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
22.9.11 13:26

Nebo šťouchačky se slaninou a cibulkou! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.9.11 13:30
Kacenka20 píše:
Nebo šťouchačky se slaninou a cibulkou! :-)

jo jo to je lahůdka :lol:

Já květák trošku ovařím, potom ho rozšťouchám, přidám trochu hl mouky, sníh z bílků, jo koření,sůl, trochu pepře,drcený kmín, dobrá je do toho jarní cibulka, a smažím.

Loffda píše:
Jana206: hele ale květákový placičky m§žeš dělat i v troubě na pečícím papíru a jsou snad ještě lepší než klasický smažený :palec:

to zkusím příště :think: díky :wink:

• Citovat
  • Upravit
5437
22.9.11 13:33
Hodaka píše:
Já květák trošku ovařím, potom ho rozšťouchám, přidám trochu hl mouky, sníh z bílků, jo koření,sůl, trochu pepře,drcený kmín, dobrá je do toho jarní cibulka, a smažím.

díky moc :wink: a žloutek se tam nedává? V troubě asi taky zkusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
22.9.11 13:34
Clarita píše:
Hodaka píše:

jo dává :zed: díky :lol:

• Citovat
  • Upravit
5437
22.9.11 13:36
Hodaka píše:
Clarita píše:
Hodaka píše:
jo dává :zed: díky :lol:
:lol: nemáš zač :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
22.9.11 13:52

já ještě přidávám špetku strouhaného muškátového oříšku a nastrouhaný eidam a když mám doma zbytek šunky tak na nudličky :huban: upatlám a šup s tím na ten pečící papír a péct…jen bacha, dlouho se to lepí na papír takže dýl péct z jedné strany, pak opatrně otočit a dopéct :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí