Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Brkaše
pěkně s osmaženou cibulkou
Ach jo, dnes jsem se ve městě dívala na takový krásný květák a já ho pipina nevzala
![]()
Bramborová kaše. Nebo hranolky, pečené brambory, krokety - ale to je podle mě moc těžké na žaludek, sama nesnáším kombinaci dvou smažených jídel..Záleží, jak kdo má co rád..
No jasně, opečený brambory třeba, nebo ta kaše, případně třeba bramborovo-hrachová kaše (půl na půl). Nebo bulgur, cizrna…
jee, super. Zrovna dneska se je chystám udělat s br.kaší
. Budu je tedy dělat úplně prvně, nemáte tedy někdo nějaký zaručený recept? Na netu jsem jich našla hafo, ale nevím, který udělat. Některý jsou ze syrového květáku, některý z uvařeného…máte vyzkoušeno? Díky.
Jana206: hele ale květákový placičky m§žeš dělat i v troubě na pečícím papíru a jsou snad ještě lepší než klasický smažený ![]()
Kacenka20 píše:
Nebo šťouchačky se slaninou a cibulkou!
jo jo to je lahůdka ![]()
Já květák trošku ovařím, potom ho rozšťouchám, přidám trochu hl mouky, sníh z bílků, jo koření,sůl, trochu pepře,drcený kmín, dobrá je do toho jarní cibulka, a smažím.
Loffda píše:
Jana206: hele ale květákový placičky m§žeš dělat i v troubě na pečícím papíru a jsou snad ještě lepší než klasický smažený
to zkusím příště
díky ![]()
Hodaka píše:
Já květák trošku ovařím, potom ho rozšťouchám, přidám trochu hl mouky, sníh z bílků, jo koření,sůl, trochu pepře,drcený kmín, dobrá je do toho jarní cibulka, a smažím.
díky moc
a žloutek se tam nedává? V troubě asi taky zkusím.
Clarita píše:Hodaka píše:díky moc
Já květák trošku ovařím, potom ho rozšťouchám, přidám trochu hl mouky, sníh z bílků, jo koření,sůl, trochu pepře,drcený kmín, dobrá je do toho jarní cibulka, a smažím.a žloutek se tam nedává? V troubě asi taky zkusím.
jo dává
díky ![]()
Hodaka píše:Clarita píše:jo dáváHodaka píše:díky moc
Já květák trošku ovařím, potom ho rozšťouchám, přidám trochu hl mouky, sníh z bílků, jo koření,sůl, trochu pepře,drcený kmín, dobrá je do toho jarní cibulka, a smažím.a žloutek se tam nedává? V troubě asi taky zkusím.
díky
já ještě přidávám špetku strouhaného muškátového oříšku a nastrouhaný eidam a když mám doma zbytek šunky tak na nudličky
upatlám a šup s tím na ten pečící papír a péct…jen bacha, dlouho se to lepí na papír takže dýl péct z jedné strany, pak opatrně otočit a dopéct ![]()
Ahojky to už asi vyplývá z názvu,oč vás žádám.Vždycky jsem k tomu dávala brambory.Ale zajímalo by mě jestli tomu nejde dát nějak jinak upravované brambory,asi ne že??