Přípitek / proslov

1
17.2.23 21:01

Přípitek / proslov

Dobrý den, prosím o radu. Zítra mě čeká oslava třicátých narozenin a bylo by vhodné abych tam měl nějaký proslov / přípitek. Přemýšlel jsem, co bych mohl říci aby to bylo originální a zároveň vtipné. Kromě poděkování všem za to, že přišli a popřání jim aby se dobře bavili, mě nic jiného nenapadlo. Budu rád za jakýkoliv návrh / nápad. :)
Předem vám moc děkuji.

Hezký večer
Dejvic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
17.2.23 21:18

No asi bych nic jiného než dík neříkala :nevim: alkohol to pak řekne za tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.2.23 21:51

Přivítat hosty. Poděkovat za účast. A popřát příjemnou zábavu. Nemít moc vážný, pohřební tón a ani moc vtipný. Najít střední cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.2.23 21:51
@Dejvic píše:
Dobrý den, prosím o radu. Zítra mě čeká oslava třicátých narozenin a bylo by vhodné abych tam měl nějaký proslov / přípitek. Přemýšlel jsem, co bych mohl říci aby to bylo originální a zároveň vtipné. Kromě poděkování všem za to, že přišli a popřání jim aby se dobře bavili, mě nic jiného nenapadlo. Budu rád za jakýkoliv návrh / nápad. :)
Předem vám moc děkuji.Hezký večer
Dejvic
.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
18.2.23 06:34

Osobně si nemyslím, že přípitek musí být originální :nevim: hlavní je, aby nebyl příliš dlouhý. Privitej hosty, oděkuj za účast, za dárky, porej hezkou zábavu a je to.
Případně mrkni na net, je zveřejněných hodně vzorových proslovu k různým příležitostem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18668
18.2.23 08:16
@Dejvic píše:
Předem vám moc děkuji.Hezký večer
Dejvic

Tak evidentně takový nejsi tak proč se pretvarovat jak jsi vtipny a zábavný. :nevim: proste slusne podekuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11633
18.2.23 10:34

Vážení a milí drazí, škoda že tu nejste nazí,
napatlaní vrstvou krému
z proslovů mám trochu trému

Než se půjdu pod stůl schovat,
chtěl bych všem zde poděkovat, že jste přišli zapařit a prolít svoje volátka,
z kulatin má trochu depku, 30 klepe na vrátka
Sundejte si všichni boty, vožerem se do němoty.
Na proslovy nejsem brousek, pojďme si dát dortu kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
18.2.23 13:17

Zadejte svoje požadavky umělé inteligenci ChatGPT a máte proslov hned :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie