Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, prosím o radu. Zítra mě čeká oslava třicátých narozenin a bylo by vhodné abych tam měl nějaký proslov / přípitek. Přemýšlel jsem, co bych mohl říci aby to bylo originální a zároveň vtipné. Kromě poděkování všem za to, že přišli a popřání jim aby se dobře bavili, mě nic jiného nenapadlo. Budu rád za jakýkoliv návrh / nápad. ![]()
Předem vám moc děkuji.
Hezký večer
Dejvic
No asi bych nic jiného než dík neříkala
alkohol to pak řekne za tebe ![]()
Přivítat hosty. Poděkovat za účast. A popřát příjemnou zábavu. Nemít moc vážný, pohřební tón a ani moc vtipný. Najít střední cestu.
@Dejvic píše:.
Dobrý den, prosím o radu. Zítra mě čeká oslava třicátých narozenin a bylo by vhodné abych tam měl nějaký proslov / přípitek. Přemýšlel jsem, co bych mohl říci aby to bylo originální a zároveň vtipné. Kromě poděkování všem za to, že přišli a popřání jim aby se dobře bavili, mě nic jiného nenapadlo. Budu rád za jakýkoliv návrh / nápad.
Předem vám moc děkuji.Hezký večer
Dejvic
Osobně si nemyslím, že přípitek musí být originální
hlavní je, aby nebyl příliš dlouhý. Privitej hosty, oděkuj za účast, za dárky, porej hezkou zábavu a je to.
Případně mrkni na net, je zveřejněných hodně vzorových proslovu k různým příležitostem.
@Dejvic píše:
Dobrý den, prosím o radu. Zítra mě čeká oslava třicátých narozenin a bylo by vhodné abych tam měl nějaký proslov / přípitek. Přemýšlel jsem, co bych mohl říci aby to bylo originální a zároveň vtipné. Kromě poděkování všem za to, že přišli a popřání jim aby se dobře bavili, mě nic jiného nenapadlo. Budu rád za jakýkoliv návrh / nápad.
Předem vám moc děkuji.Hezký večer
Dejvic
Tak evidentně takový nejsi tak proč se pretvarovat jak jsi vtipny a zábavný.
proste slusne podekuj
Vážení a milí drazí, škoda že tu nejste nazí,
napatlaní vrstvou krému
z proslovů mám trochu trému
Než se půjdu pod stůl schovat,
chtěl bych všem zde poděkovat, že jste přišli zapařit a prolít svoje volátka,
z kulatin má trochu depku, 30 klepe na vrátka
Sundejte si všichni boty, vožerem se do němoty.
Na proslovy nejsem brousek, pojďme si dát dortu kousek.
Zadejte svoje požadavky umělé inteligenci ChatGPT a máte proslov hned ![]()