Příspěvek na bydlení samoživitelky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím maminky,
chtěla bych se zeptat matek samoživitelek co mají rodičovský příspěvek 10 tis. Kolik Vám úřad přispívá na bydlení? Našla jsem byt za 15 tis. Se vším všudy 2 kk na Mělníku. Tak jsem se chtěla zeptat kolik by mi přispěli když pobírám 10 tis. rodicak. Děkuji
Musíš mít výživné na dítě, to jeho 2 let na sebe. Od toho se pak odvíjí výše příspěvku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Deset rodicak, vyzivne na tebe je kolik? Kolik je na dite? Beres pridavky?
Bez toho se nepohnes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kolik máš dalších peněz? Alimenty apod…I když ti přispějí na bydlení, máš na jídlo a další věci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V první řadě si najdi byt na který máš. Najít si 2+kk při rodičáku, to je dost rozmařilost. Garsonka nestačí? Větší byt si najdi až budeš vydělávat.
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
V první řadě si najdi byt na který máš. Najít si 2+kk při rodičáku, to je dost rozmařilost. Garsonka nestačí? Větší byt si najdi až budeš vydělávat.
No, ono zaplatit dve kauce behem par let, plus stehovani s malym ditetem… U nas rozdil mezi garsonkama a 2kk je tak dva tri tisice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VitaminC píše:
No, ono zaplatit dve kauce behem par let, plus stehovani s malym ditetem… U nas rozdil mezi garsonkama a 2kk je tak dva tri tisice…
Dva, tři tisíce - to je za tři roky stotisíc…. Si děláš srandu, že tohle má zaplatit daňovej poplatník, aby se jedna ženská nemusela dvakrát přestěhovat……?
- Citovat
- Upravit
@Janli Nedelam, ona to totiz ta socialka nezkouma, jestli to bydleni je adekvatni. Proto taky existuji normativni naklady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím maminky,
chtěla bych se zeptat matek samoživitelek co mají rodičovský příspěvek 10 tis. Kolik Vám úřad přispívá na bydlení? Našla jsem byt za 15 tis. Se vším všudy 2 kk na Mělníku. Tak jsem se chtěla zeptat kolik by mi přispěli když pobírám 10 tis. rodicak. Děkuji