Příspěvky OZP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
88
29.3.15 18:33

OZP není špatná pojišťovna

Taky mám s proplácením u OZP dobré zkušenosti, rychlost a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.15 16:01

Zdravotní pojišťovna OZP (207) má od minulého roku nový preventivně věrnostní program. Každý pojištěnec po přihlášení do vitakarty dostane, kredity dle jeho doby pojištění u OZP já třeba dostal 300 kreditu a dále dostává kredity za návštěvu zubaře aspoň 1× za rok 60, dárci krve 1000 kreditů atd.
Kredity pak zdravotní pojišťovna proplácí v různých programech v různém poměru např očkování až 450 Kč při uplatnění 300 kreditů, nebo plavání 1kr=1Kč, nebo Sauna horší poměr na Kč, vitamíny, rehabilitace atd. je tam toho hodně. Všechno se to provádí přes internet, přehledně a jednoduše.
Proplácení probíhá tak, že vyfotím účtenku zadám jí k nim do systému a do týdne (většinou dřív) příjdou peníze na účet

Každopádně je škoda to nevyužít a někdo o tom asi ani neví (viz můj bratr to netušil). Každopádně je velmi příjemné chodit do bazénu v podstatě zadarmika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
4.3.16 12:13

OZP

Rozhodla jsem se k OZP přejít a tak doufam, že budu spokojena, ale zatim to zní dobře… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
9.3.17 15:51

Využivám u nich mnoho příspěvků pro děti, jak na tábor, plavání atd. opravdu je tato pojišťovna hodně zaměřená pro maminky a děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.9.17 22:50

Příspěvků má oborovka opravdu mnoho a určitě si vybere každý i ten náročnější. Moc se mi líbí zaměření pro každou věkovou kategorii i pro nastávající maminky i v období těhulkování. Maminky mají možnost využití online lékaře, při ctěhotenské cukrovky kdy nemusí chodit na kontroli jsou kontrolované přes online lékaře, myslím, že velmi parádní vymoženost pro ušetření času a hlavně nervů :palec: :potlesk: dalo by se toho vypsat opravdu mnoho chce si to pořádně projet jejich webové stránky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
13.10.17 22:52

Prosim jak to je ted stom proplacenim pro tehotne. V zari jsme zjistili ze cekame mimco dneska jsme byli na kontrole a potvrzeni ( kde nam byli doporuceny vitaminy ) i ty jsem dnes koupila uctenku mam ale na vitakonde zadne body myslite ze mi to proplati a kdy tam dojit aby to proplatili? Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
13.10.17 23:08

@Marketa 93 Pokud nemas zadny kredit tak ti nic neproplati. Ale pri vystaveni tehotenske prukazjy by ti kredit mel naskocit a potom ho muzes pouzit ruzne. Vse maji uvedeno na www. A proplaceni se zada pres internet, nemusis nikam chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
14.10.17 00:55

@histep aha :D me se to nezobrazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
14.10.17 09:15

Ono to chvíli trvá, vždyť si těhotná chvilku. Každopádně účtenku si nech, časem ti ji proplatí, až ti naskočí ty kredity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat