Přivítání :-)

• Otevřená skupina

Ahoj těhulenky :-) Tak jsem nedávno našla II na těhu testíku - sice jsem na úplném začátku, ale termín by měl vycházet na prosinec 2014. Samozřejmě se moc bojím i těším tak budu velice ráda, když se přidáte :-)

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Omezené přispívání (pouze členové mohou do skupiny přispívat)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1189
8.5.14 13:35

Přivítání :-)

Ahoj maminky (ať už budoucí nebo současné, či obojí) :-) Skupiny jsem založila hlavně proto, že mi termín porodu vychází prakticky na Ježíšky - jsem z toho trochu nervózní. Jak to máte Vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
443
11.5.14 16:51

Ahojky, děkuji za přidání do skupiny :)
U nás to zatím vypadá že budu mít termín kolem 19.12 tak snad stihneme porodit do štědrého dne :lol:
Jinak všem gratuluji :dance:
Letos to bude ten nejkrásnější dáreček pod stromeček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
12.5.14 08:01

Dáreček :-) Já doufám, že to zase přijde až po Štědrém dnu - přece jen mám doma už jednu princeznu a ráda bych byla s ní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.14 17:34

Ahoj maminky :) nabízím k prodeji oblečení na chlapečka vel. 0-3 měsíce. Jedná se převážně o overálky. Některé jsou nové, některé nošenější, ale jako pyžamko poslouží :) malý je narozený v lednu 2014, takže je tam i pár teplejších kousků. Pokud máte zájem, tak pisněte nebo kukněte na můj bazárek. Při odběru více věcí jsem ochotná slevit z uvedené ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.5.14 11:36
@Luciáš1987 píše:
Ahoj maminky :) nabízím k prodeji oblečení na chlapečka vel. 0-3 měsíce. Jedná se převážně o overálky. Některé jsou nové, některé nošenější, ale jako pyžamko poslouží :) malý je narozený v lednu 2014, takže je tam i pár teplejších kousků. Pokud máte zájem, tak pisněte nebo kukněte na můj bazárek. Při odběru více věcí jsem ochotná slevit z uvedené ceny.

Ahoj Luci.Moc rada se kouknu, ale je to jeste brzo. Nevime pohlavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.5.14 11:39

Ahoj holky. Moc dekuji za pridani :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.5.14 11:40
@stihacka píše:
Ahojky, děkuji za přidání do skupiny :)
U nás to zatím vypadá že budu mít termín kolem 19.12 tak snad stihneme porodit do štědrého dne :lol:
Jinak všem gratuluji :dance:
Letos to bude ten nejkrásnější dáreček pod stromeček :)

ahojky.Tak mi asi mame taky termin 19.12 :) :) :) odkud jsi.Taky doufam, ze na Vanoce bysme mohli byt doma a nebo, az po Vanocich.Ale to si asi nevybereme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
21.5.14 18:27

Ahojky Dočkys :mavam:
já sem z Brna, včera jsem byla na utz a spíš to vypadá, že se mimčo narodí dřív :) kolem 14.12. Dneska jsem se objednala na ten NT screening tak jsem zvědavá jak to dopadne :?:
Půjdeš taky na to NT? Někde jsem četla, že už by tam mohlo být poznat i pohlaví :) Přítel by si přál kluka tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.5.14 08:04
@stihacka píše:
Ahojky Dočkys :mavam:
já sem z Brna, včera jsem byla na utz a spíš to vypadá, že se mimčo narodí dřív :) kolem 14.12. Dneska jsem se objednala na ten NT screening tak jsem zvědavá jak to dopadne :?:
Půjdeš taky na to NT? Někde jsem četla, že už by tam mohlo být poznat i pohlaví :) Přítel by si přál kluka tak uvidíme..

Ahoj. Ano pujdu. Pristi tyden v UT jdu na kontrolu a tam dr vse rekne.Tak uvidime. Jinak dnes rano me bylo trochu spatne, ale jinak jse vse v poradku.Ma se ti to narodit driv, to asi jsi vic nez 9tt. A kdy jdes na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.5.14 12:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
22.5.14 13:09
@Dočkys píše:
http://ona.idnes.cz/…0-/deti.aspx?…Holky, to je masakr

No tak to radši ani nebudu číst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.14 19:21

@Dočkys Nic se neděje, klidně počkám, věcičky mám zatím všechny doma :) a jsou tam i nějaké neutrální kousky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
22.5.14 20:20
@Luciáš1987 píše:
@Dočkys Nic se neděje, klidně počkám, věcičky mám zatím všechny doma :) a jsou tam i nějaké neutrální kousky.

Prosím prodávat a nabízet zboží pouze v Bazárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
22.5.14 20:22
@jančamamča píše:
Prosím prodávat a nabízet zboží pouze v Bazárku…

Jen jsem to rikala Luciasovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
23.5.14 07:01
@Dočkys píše:
Jen jsem to rikala Luciasovi

Je mi to jasný, to jen tak pro příště abysme za chvilku neměli skupinku plnou inzerátů… :-) Jinak pěkný den!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny