Přivýdělek doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
14.4.13 18:36
@cekyceky píše:
Zdravím všechny,
obracím se na Vás s prosbou a zároveň s nabídkou. Hledám maminky (věk 28 - 40), které by se chtěly zúčastnit celosvětové soutěže o nejlepší proměnu. Jedná se o proměnu v líčení (foto před a po nalíčení), líčit budu já, fotit můj skvělý kamarád a kolega Ondra. Odměna pro Vás jsou zdarma profesionální fotky z ateliéru, možno i s dětičkama, po dohodě v terénu apod. V případě zájmu mi napiště soukromou zprávu, at tím nezahltíme celou diskuzi. Pošlu fotky, ukázky ateliéru atd.Díky :mavam:
Klára

A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.4.13 19:17

@Lucik24 jsem z Prahy, ateliér mám na Praze 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5403
2.8.13 10:15

Ahoj holky, taky hledam nejaky privydelek nebo napad, cinnost ktere bych se pak mohla venovat, zatim jsem na nic neprisla, naucit se da vse asi budu sit, hackovat, nebo uz nevim co.. mate nekdo napad co hodi nejakou kacku navic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.8.13 07:13

@olisek kulisek ahoj, no já hledám už asi rok, ale furt jen kosmetika, klikačky apod. já osobně jsem se dala před asičměs do šití a moc mě to baví, chtěla bych šít doma na zakázky, ale k tomu jsou potřeba finance apod. a ty bohužel nemáme. je to můj sen, mám dvě malé děti, jdou do školky a já chci pracovat doma, přitel maká od půl 6 do večera, někdy i do 11noci a já potebuji někoho kdo bude vodit do školky i ze školky, a já musím jít zpět do lídlu páč nic jiného jsem nesehnala, tak potřebuji něco na doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5403
6.8.13 07:20

@AdaNaty taky premyslim nad sitim, jenze sije kde kdo a nez se dostanu na jejich uroven bude nejakou dobu trvat. jinak jina mozna alternativa me doma nenapada, bavilo by me pect, ale myslim ze to siti bude jednodussi a min pracny, nakladny atd. Psat clanky, nikdy jsem to nezkousela, v tom je treba taky nejaka praxe, nebo alespon prehled. Preklady, anglictinu mam, ale jsem rada, ze se sama domluvim, taky by to trvalo nejakou dobu, hlavne musim ted srotit nemcinu, jsem v De. Takze zas od znovu a tady ja proste nevim co muzu vymyslet, v prvni rade asi tu nemcinu. Zatim mame 1 prcka, chcem jeste jedno dite, zatim se nedari.
Mam tolik elanu a nevim kam ho strcit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
6.8.13 08:46

Já pracuji z domu a vydělám si cca 2-3 tisíce měsíčně.

• Citovat
  • Upravit
941
6.8.13 12:19

@karfice a co děláš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
6.8.13 12:23

@olisek kulisek no je to těžký a zlý dnes, ale pokud pracujete na druhým mimču, myslím že to ani nemá smysl něco rozjíždět. na šití je prý potřeba kvalitní stroj, zásobu látek a živnosták což je docela drahá investice, ale moc bych si to přála. šití mě baví a pokud budou holky ve šolce mám na to clý půldne, což je fajn, no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
6.8.13 12:42
@AdaNaty píše:
@karfice a co děláš?

Doma učívám od září do června němčinu, beru 200 - 250,–Kč/hodka, daně neodvádím, takže když mám tak 4 - 5 studentů, co pravidelně chodí každý týden, ty 3 tisíce to fakt hodí.
Teď od září budu chodit na kurzy angličtiny, příští rok chci začít učit i angličtinu, také to něco hodí…

• Citovat
  • Upravit
5403
6.8.13 16:50

@karfice to mas ok, anglinu mam, ale tezko muzu uit, kdyz nemam nemccinu a jsme v De.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.10.14 11:45

Práce z domu

Zdravím ví tady někdo o nějaké práci z domova, popřípadě kde ji sehnat bez podvodu a tzv placení předem? Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.10.14 14:09

Chtělo by to něco jako plnění těch obálek nebo pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
25.8.15 20:32

@Mosby Ok budeš ho mít v soukromé zprávě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Patruse.M
7.10.15 10:40

Ahoj holky, nevíte nějaká o nějakém seriózním přivýdělku na doma? Bohužel to je samý podvod apod. Takže opravdu jen odzkoušené nabídky. Nemusí to být nějaké velké sumy. Prostě jen na přilepšení. Bohužel přítel dělá od rána do rána, krátký dlouhý týden. Takže je to špatné i s hlídáním, protože náš malej je ještě opravdu malej :) Budu vděčná za jakékoliv info. Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
10047
7.10.15 10:45

@Patruse.M Já můžu poradit Dedra, Avon, essence to dělám já ale žádný zázrak to není bydlím na vesnici takže odběry nic moc jinak teď je nějaká novinka v prodeji cukrovinek jak to funguje přesně nevím ale svým způsobem to potenciál má pokud máš v rodině víc dětí tak bude mikuláš a bonbony se hodí jmenuje se to ceskecukrovinky.cz ale jak se do toho registruje atd. fakt nevim jinak můžu říct že bonbony mají dobrý mě je kupovala mamča pro malího a jsou opravdu dobrý. A jinak já doma háčkuju ale taky to není na vydělání milionů spíš tak zaplacení vlny a nějaká menší kačka navíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat