Přivýdělek doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
144
29.1.13 16:36

Přivýdělěk doma

Ahoj maminky,

dá se dnes ještě vůbec přivydělat doma?
Máte někdo zkušenost s něčím? I kdyby to mělo být cca za 200 Kč za měsíc ale každá koruna je dobrá. Nebo něco vyrábět a prodávat ale nic mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
29.1.13 16:57

Ja hackuju cepicky :) ted v zime to jde, mam 1000-2000,– mesicne

• Citovat
  • Upravit
4346
29.1.13 17:12
@Anonymní píše:
Ja hackuju cepicky :) ted v zime to jde, mam 1000-2000,– mesicne
:mrgreen: já první četla anglicky, že je „hekuješ“. Až pak mi došlo, co s něma vlastně děláš :oops: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.13 17:15

@Koty :) no, to neumim :)

• Citovat
  • Upravit
elizabeta92
29.1.13 17:53

@baflinkaa já vyplňuju dotazníky. Ale vydělám si max 200 a to stejně třeba až za 3 měsíce. Ale i tak je to fajn.

Jinak ti moc neporadim. Sama furt vymýšlim co bych začala dělat. Už jsem lepila řasy, jenže na to bohužel nemám čas. Malinká vyžaduje neustále pozornost. Teď sem tam prodám oblečky po malé a plenky co jí už nejsou.

• Citovat
  • Upravit
325
29.1.13 18:39

A uklidy domacnosti, kdyby mimi spalo v kocarku? Treba znama shani nekoho na uklid a uz skoro pul roku nemuze sehnat…Nebo hlidani cizich deti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
11.2.13 13:49

Tak dotazníčky vyplnuji také a i nějaké ty klikačky ale je to opravdu za pár korun :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.3.13 13:04

Ahoj, chcete si privydelat napiste si o info do zpavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.13 14:00

Ahoj, já klikala (zrušeno) a dotazníkuju, ale toho je málo. Teď jsem v takové soutěži, jen klikám na reklamy a když jsem v určitém pořadí, tak mi přiskočí peníze. Vyplácejí už od 1O,– a je i vidět, koho a kolik vyplatili. víc na meil. Spíš taková loterie, ale aspoň platí a nemusí být limit 1000,– a pak tě těsně předtím vyřadí z databáze a nikdy se k tomu nedohrabeš.

Příspěvek upraven 09.08.16 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A-n-d-r-e-a8
15.3.13 14:36
@lenka.chlup píše:
Ahoj, já klikala (zrušeno) a dotazníkuju, ale toho je málo. Teď jsem v takové soutěži, jen klikám na reklamy a když jsem v určitém pořadí, tak mi přiskočí peníze. Vyplácejí už od 1O,– a je i vidět, koho a kolik vyplatili. víc na meil. Spíš taková loterie, ale aspoň platí a nemusí být limit 1000,– a pak tě těsně předtím vyřadí z databáze a nikdy se k tomu nedohrabeš.

Můžeš mi prozradit, o copak se jedná? Děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
16.3.13 14:40

Jak ti mám odepsat? nemůžu to nějak najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
A-n-d-r-e-a8
16.3.13 16:13
@lenka.chlup píše:
Jak ti mám odepsat? nemůžu to nějak najít.

Bez těch mezer, dělá se to tady samo, heh.

• Citovat
  • Upravit
31
14.4.13 14:59

focení a líčení

Zdravím všechny,
obracím se na Vás s prosbou a zároveň s nabídkou. Hledám maminky (věk 28 - 40), které by se chtěly zúčastnit celosvětové soutěže o nejlepší proměnu. Jedná se o proměnu v líčení (foto před a po nalíčení), líčit budu já, fotit můj skvělý kamarád a kolega Ondra. Odměna pro Vás jsou zdarma profesionální fotky z ateliéru, možno i s dětičkama, po dohodě v terénu apod. V případě zájmu mi napiště soukromou zprávu, at tím nezahltíme celou diskuzi. Pošlu fotky, ukázky ateliéru atd.

Díky :mavam:
Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
14.4.13 18:36
@cekyceky píše:
Zdravím všechny,
obracím se na Vás s prosbou a zároveň s nabídkou. Hledám maminky (věk 28 - 40), které by se chtěly zúčastnit celosvětové soutěže o nejlepší proměnu. Jedná se o proměnu v líčení (foto před a po nalíčení), líčit budu já, fotit můj skvělý kamarád a kolega Ondra. Odměna pro Vás jsou zdarma profesionální fotky z ateliéru, možno i s dětičkama, po dohodě v terénu apod. V případě zájmu mi napiště soukromou zprávu, at tím nezahltíme celou diskuzi. Pošlu fotky, ukázky ateliéru atd.Díky :mavam:
Klára

A odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.4.13 19:17

@Lucik24 jsem z Prahy, ateliér mám na Praze 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat