Přivýdělek prací na doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Emay
30.8.17 19:22

Přivýdělek prací na doma

Cauky, chtela bych nejakou praci na doma.. Pracuji na 4 smeny, ale kazda koruna navic se hodi, a tak bych chtela neco, co muzu delat doma po vecerech, idealne obalky, davat neco do krabicek nebo skladat propisky, cokoliv co hodi nejakou tu kacku :) vite o necem a mate zkusenost? Nechci naletet nejakymu podvodnikovi, dekuji :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
559
30.8.17 19:44

Taky by mě toto téma zajímá. Jsem na MD s dvouměsíční holčičkou, starší teď půjde do školky, takže čas bude a každá kačka navíc se hodí. Tak šup sem s nějakým tipem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
30.8.17 20:01

@Petulle4 snad se dockame :)

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
30.8.17 20:10

Toto jsou vetsinou bohuzel podvody, maminky na RD delavaji Avon, Oriflame apod. Proste katalogovy prodej. Ja osobne se venuji poradenstvi Just ;)

• Citovat
  • Upravit
Emay
30.8.17 20:55

@rigousek vim ze to neni jen tak, kdysi jsem to pomahala delat znamej, jeste jsem chodila do skoly.. Ale penize navic se hodi, a damozrejme je nedostanu jen tak, nejak odpracovat si to musim.. A nechci naletet, tak hledam a hledam.. 8)

• Citovat
  • Upravit
11559
30.8.17 21:08
@rigousek píše:
Nevím jestli při práci na čtyři směny bych ještě chtěla trávit x hodin děláním obálek.

Práce na 4 směny snad neznamená, že se pracuje 20 dní v týdnu po 12 hodinách…
Není mi jasné, proč by někdo v Evropě nechával kompletovat propisky za nějaké peníze, když to v Asii bude mít za 10% nákladů. Možná tuhle práci mají nějaká družstva pro „znevýhodněné“, ale to zase nebudou dávat brigádu maminkám. Jinak o tomhle se tu píše tolik, že vlastně ani nemá smysl zakládat další (šedesáté osmé?) vlákno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
30.8.17 21:43

@Ivan PPZ ptala jsem se na radu, protoze nemam cas hodiny hledat v diskuzich.. A pokud vas tohle tema tak obtezuje, pak nechapu proc na nej dtale reagujete :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11559
30.8.17 22:47
@Emay
@Emay píše:
@Ivan PPZ ptala jsem se na radu, protoze nemam cas hodiny hledat v diskuzich.. A pokud vas tohle tema tak obtezuje, pak nechapu proc na nej dtale reagujete :mrgreen:

A protože vy chcete „práci“ a nemáte čas hledat, mají to ostatní udělat za vás? Zajímavý přístup. Kdybych já hledal přivýdělek, asi bych nebyl líný něco pročíst. Kdybyste byla „čteníschopna“, zjistila byste tu, že veliká většina takovýchto domácích prací je nějakým způsobem podvodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
31.8.17 09:44

@rigousek dopredu rozhodne nic platit nebudu, proto se ptam na zkusenost :) uvidim, snad se neco najde :)

• Citovat
  • Upravit
Emay
31.8.17 09:47

@Ivan PPZ hledala jsem vsude mozne, ale chci vedet, ze neco z toho prave podvod neni, proto se ptam na zkusenosti a ze vy jste idiot a jen mne tu budete urazet, to uz je vas problem. Ja jsem jen rada za kazdou radu od lidi, ktery s tim maj nejakou zkusenost, nechci naletet. Takze se kdete navazet do nekoho jinyho :pankac:

• Citovat
  • Upravit
778
21.2.18 07:19

Jakekoliv kompletace jsou strasne casove narocne a hlavne velmi spatne hodnocene:) taky mi prijde nejlepsi pro zeny na materske mlm :) ja delam tiande:) je to strasne fajn privydelek :) pracuju doma z pohovky, z postele, od stolu s telefonem treba kdyz vozim kocarek a hlavne pracuju kdyz chci ja :) urcite se najde nekdo, kdo to bude hanit, jako i avon, oriflame, mary kay nebo LR:) ale i tak jsem strasne rada ze jsem se k tomu dostala. Klidne mi pisnete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.2.18 10:32

Aniž bych tím mířil na konkrétní příspěvek, můj názor je, že velké většině si tento typ prací pochvalují ti/ty, kteří něco takového dělají. To by mělo i logiku. Jenže mi to přijde, že v rámci těch pochvalných příspěvků jde hlavně o to, získat někoho dalšího pod sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9016
21.2.18 10:42

Nejlepší je obvolat firmy, co se mají výrobou malých elektrokomponentů. Takovou práci mám já, vydělám si slušně, ale dostala jsem se k ní přes známého. Ale popravdě kousek od nás je firma, kde si lidé berou pytlíky s nějakýma gumovýma kotoučkama a strhávají z toho otřepy. Za pytel mají tři stovky. Mamka pracuje vedle jako účetní a povídala, že jim to vychází slušně, asi 85kč čistého v přepočtu podle normy na hodinu. :think: Já třeba podle normy dělám za 90kč/hod. ale je to podnormované, takže ve skutečnosti dělám kolem 150/h. :D Jinak tady okolo chodí paní, co nosí letáky pro Mediaservis a pro ně nosí i obálky s vyúčtováním elektřiny, plynu a pod. od Eon. Povídala, že za obálku má 1 korunu. letáky nosí nějaký soubor, tam se platí podle toho, co v souboru je. Před Vánoci, kdy chodí letáků víc a v obchobí sezóních slev si vydělá víc. Mě říkala, že má kolem 4000. :think: Jinak podle mě veškerý letáková alá prodej, je jen pyramida a je to o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
778
21.2.18 12:48

@Ivan PPZ asi bych souhlasila:) ale opravdu uprimne mne tato forma bavi:) je to prijemna realizace na materske:) vubec jsem od toho nic neocekavala a moc mne prekvapil kolektiv tiande, kde panuje opravdova vlidnost a k tomu kosmeceutika, ktera za dobrou cenu je opravdu kvalitni:) ja v tom vidim opravdu pozitiva:) ale kdyz to clovek nezkusi tak nevi co od toho cekat stejne jako jsem nevedela ja:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
21.2.18 19:34

Jasně, nikdo neříká, že takové možnosti nejsou. Jen to prostě statisticky vychází nedobře… Před nějakou (delší dobou) jsem sám hledal někoho na domácí práce a i když jsem potřeboval 2-4 lidi (ideálně ženy doma), tak se mi asi za 80 minut hlásilo přes 100 lidí. Tehdy to bylo ještě na záznamník (mobily v začátcích) a kazeta se za chvíli zaplnila. Když jsem to obvolával, tak snad nejčastější reakcí bylo- jé, ono je to opravdu práce? Tedy myšleno pozitivně… takže tahle situace je trvalá, i dřív v tom bylo spousta vychytralostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný