Přivýdělek v těhotenství a MD
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nic takovýho a solidního asi neexistuje. Ale nahoře je políčko „Hledat“ tak dej „Práce na doma“ a uvidíš, je tu toho fakt hodně, třeba se něco dočteš… Nejideálnějším řešením (z mýho pohledu) je pracovat pro svýho (bývalýho) zaměstnavatele, třeba na DPČ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Počítám, že desítky takových diskusí zde je a v žádné zatím nikdo nic nevymyslel… bohužel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Buď pro bývalého zaměstnavatele, nebo dělat něco co umíš. doučovat AJ nebo Matiku, nebo nco tvořit, ruční práce, a prodávat na fleru. nic jinýho solidního není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novisekk práci na doma podle mě neseženeš.. já třeba při rodičovské brigádničím v Rakousku, kde uklízím jednou týdně. jsem těhotnná a tak pak na chvíly přestanu ale je to u paní sekterou se dá domluvit i na pauze třeba půlročníá a pak se k ní zase vrátím.. jednou týdně hlídánívždycky seženu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dělám vymahače pohledávek. Dělám to, kdy chci a je to práce po telefonu. Ale mám to zařízené přes svého přítele u něj ve firmě. Volám lidem, že dluží, domlouvám splacení, splát. kalendář, vyhrožuju exekucí. Fakt pro silné povahy, ale nic jiného jsem nesehnala. Kšeftovat s dětským oblečením se vůbec nevyplácí, to jsem také zkusila a ještě prodělala kalhoty
Pak něco vyrábět. V létě sběr bylinek do výkupu. Ale to dá tak cca 2-3 kč/hod. A ještě se v tom musíš vyznat kde co roste a běhat celé dny po lesích a loukách a mít to kde sušit. To jsem taky zkoušela. Záleží na tom, jestli máš hlídání. Já nemám.
- Citovat
- Upravit
Práce na doma nejen při mateřské :-)
Ahoj, nabízím práci na doma ideálně vhodnou pro maminky malých a menších dětí. Podívejte se na: http://www.deckazceska.cz/…pro-maminky/
Předem díky za šíření..
Ráda bych vytvořila veliký tým. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni
Děkuji za všechny odpovědi 
Jsem těhotná a jelikož nemám práci, snažím se najít si aspoň nějakou brigádu a také bych si chtěla nějakým způsobem přivydělat i při mateřské dovolené. Proto bych se Vás chtěla zeptat, zda nevíte o nějaké vyzkoušené práci na doma, nebo co jste takhle dělaly na mateřské dovolené vy, aby jste měly nějakou korunku navíc?