Moje zkušenost s lékem sinupret

67
8.5.25 10:39

Pro info jiným - sinupret

Maminky, pouze bych chtěla dát informaci, třeba to někomu do budoucna pomůže. Sinupret, úžasná věc, ať už pro manžela, nebo pro syna, když jsme potřebovali uvolnit zadní rýmu. Ale u syna jsem vypozorovala, že jakmile ho bere opravdu těch 14 dní, co je doporučeno, tak to má opačný účinek, rýmu mu to prakticky uvolňuje neustále a zbavujeme se rýmy déle, respektive neustálý nudle. Byla jsem na to upozorněna v lékárně, že u někoho to takto může působit. Takže na uvolnění zadní rýmy určitě, ale my pak vysazujeme a jedeme klasika sterimar a smrkat, smrkat. Třeba někomu pomůže, ne všichni na léčbu reaguji stejně 🌸 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8574
8.5.25 10:49
@Majzulinka píše: Více

Opravdu se doporučuje ho brat 14 dni? 8o Já ho beru tak 2-3 dny max a pak už ho nepotřebuju. 14 dní mi přijde dost skrz rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
8.5.25 10:56

Údajně by se měl ty dva týdny brát i přes to, že třeba mezi tím vymizí příznaky nemoci. Je to prý z nějakého důvodu zaléčení, aby neměla rýma tendenci se vracet 🤷‍♀️ 🌸 :ok_hand:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24723
8.5.25 11:20

No to je mega objev, gratuluju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76958
8.5.25 11:52
@Majzulinka píše: Více

no díky, sinupret se nemá brát 14 dní, to tam píše výrobce, aby lidé kupovali a kupovali,
a úplně stejně působí veškeré sirupy a kapky na vlhký kašel - nutí to dítě i dospělého neustále vykašlávat, takže kašle a kašle, i tyto přípravky stačí používat 3 dny a pak to nechat na přírodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
8.5.25 11:52

Já ho koupila asi 2× a přijde mi úplně k ničemu. Bez účinku, jako xy jiných sirupů. Každý má prostě jinou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí