Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Prosím jsem zoufalá, měla jsem macmiror na gyn. problem. Pak na gynde zjistil ze to je gardnerella takže po týdnu užívání macmiroru nasadil entizol na 10 dní. No jenže cca ke konci entizolu jsem začla uzivat zazracne clozky tiande a naplasti. Objevila se mi vyrazka ci ekzem cca po trech vlozkach denni pece, a hrozne me zacal bolet močák, nuceni na moceni nonstop, páleni atd. Ustavicne uzivam vse pro podporu mocaku jako blokurima, lichorerisnice, homeopatika, uro caje proste vse. Nic uz nezabiralo, tak jsem ted nasadila urifos napoj jednodenni atb co mam od gynekologa vzdy po ruce. Moč mam vzdy negativni i uro vysetreni bylo drive ok. Myslite ze muzou byt potize z vlozek a naplasti? Prosim o zkusenosti dekuji
@Jarmila491 píše: Více
samozřejmě, že ano, jen tady je několik diskusí, jaké jsou Tiande dryjáky
Po Tiande me palil cely spodek uz po 3minutach, vse jsem vyhodila a nechci to nikdy videt. Slysela jsem od vic lidi.
Ano. A kdybysis před koupí pročetla nějaké recenze, zjistila bys, že tyhle srandičky jsou popisované nepříjemně často.
Pouzivala jsem tiande pred otehotnenim, je jasne ze ze zacatku te budou palit a telo si pak zvykne
ja problem nemela s nima nikdy, spise naopak zdravotni potize se zmirnily a skoro zmizeli, a veci od tiande ano jsou drazsi ale ja uz mam vyzkouseny hodne z tyande a to par let a vim ze ja mam kladny k tomu nazor a nejaky negativni nazor to nezmeni protoze je to ma osobni zkusenost ![]()