Problém s mámou - blok
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Zakladatelka - a že ona když měla problém, že by jí nenapadlo jít za mámou.
A proč hledáš útěchu u člověka, který ti ju není schopen dát? Přijmi maminku takovou jaká je, je citově chladná, řekla ti to, má tě ráda, ale projevuje to jinak než ty bys potřebovala. Nechtěj to od ní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Seš už velká, hod to za hlavu, moje máma je taky éro, já kvůli ní prchla z bytu sotva mi bylo 18
když jí nevidim sem ráda, pomoc od ní nečekám
to ona se ozve když něco potřebuje, a já jak blbá vždycky jdu a pomůžu
přece jen je to máma že…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana525 píše:
Najdi si nejakou psychoterapii, protoze ocividne jsi zamrzla na miste. Vse hazis na svoji mamu, to je v 27 letech opravdu ostuda. Takze hlavne sebereflexi a zacit se starat sama o sebe. Od 19 let jsi z baraku a stale nestojis na svych nohou, to je k zamyslenitakze zacni na sobe pracovat, mamu neres, pomuzes si tim, ze ji odpustis.
Ježiš, co je ostuda?!
Snad to, že slečny matka nikdy nefungovala jako matka!!!Mrzí mě komentáře tohoto typu. Holt některé ženy prostě matkami být nikdy neměly, znám případy i z okolí.
Doplácí na to jen a jen dítě a nese si stopy na duši (a někdy i na těle)celý život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemyslím si, že je chyba v tobě, některý mámy prostě stojeji za prd. Ta moje se přetváří a to je snad ještě horší. Jako malou mě nechala zneužívat svým kamarádem, protože jí dával peníze. Dělala, že o tom neví. Nakonec mě ho zbavila babička s dědou, když jsem se jim svěřila, že spal u mě v posteli. Bylo mi 5. Naštěstí to ve mě hluboký rány nezanechalo, jen jsem teď asi trochu úzkostlivá ke své dceři, pořád to dost hlídám, aby někde něco nebylo, hodně s ní o tom mluvím. Když jsem s ní o tom mluvila, popřela to. Stejně jako to, že jsme byli s brácho biti páskem a podobně. Teď čekáme třetí miminko a neviděla jsi tu radost, když zjistila, že jsem byla v Praze v Genetu, protože se jim nezdály výsledky. Nic jsme jí neřekli, ale znáš to, stejně se to roznese. Řekla bys vlastní máma, ale ten úsměv a radost, když mi říkala, že bychom ho stejně měli rádi…Mně se z ní chtělo blít a chlap se držel i když nebyl schopen slova. A nejhorší, že se právě přetváří, takže jí celá rodina lituje, že za ní nejezdím a tak… Nejlíp ti pomůže, když si uvědomíš, že jsi na to prostě sama a sama se s tím porveš. Upřímně, já bych se k ní teda domů nevrátila i kdybych si měla sehnat do nájmu jen jednu místnost v bytě, třeba i s někym. Ale už když jsem odešla na intr, věděla jsem, že se nikdy k ní nevrátím. Odpustila jsem, ale nepotřebuju jí mít na blízku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelka - a že ona když měla problém, že by jí nenapadlo jít za mámou.