Problém tam dole

Anonymní
9.7.18 12:10

Problém "tam dole"

Zdravím. Je mi 16 let a momentálně mám přítele, se kterým bych chtěla začít sexuálně žít. Jenže mám tak trošku problém. Hrozně se před ním stydím. Mám „tam dole“ docela dlouhé stydké pysky a bojím se jeho reakce. On už měl předemnou několik partnerek, ale i tak mám z toho strach. Měla jste taky některá podobný problém a jak na něj reagoval partner? Děkuji za odpovědi. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2474
9.7.18 12:10

Ahoj, ono záleží dost na klukovi/chlapovi. Jednak na tom, co se mu líbí, ale také na tom, jak se umí chovat v případě, že se mu to co uvidí, nijak zvlášť líbit nebude. Někteří jsou dost necitliví. Taky jsem zažila dost nepěkný komentář týkající se právě této části těla. A to po docela dlouhé době, co jsme spolu vedli sex. život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
9.7.18 12:25

Asi tak.
Nekomu se libi velka prsa, mala prsa.
A to same je i dole. Nekomu se to libit muze a jinemu zase ne a nekterym to muze byt v danou chvili uplne jedno.
Tech bude, tusim, vetsina :)
Vubec bych se tim netrapila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
9.7.18 12:30
@Anonymní píše:
Zdravím. Je mi 16 let a momentálně mám přítele, se kterým bych chtěla začít sexuálně žít. Jenže mám tak trošku problém. Hrozně se před ním stydím. Mám „tam dole“ docela dlouhé stydké pysky a bojím se jeho reakce. On už měl předemnou několik partnerek, ale i tak mám z toho strach. Měla jste taky některá podobný problém a jak na něj reagoval partner? Děkuji za odpovědi. :think:

Na plastiku asi nepůjdeš, tak asi budeš muset počkat, co on na to. Pokud si toho všimne. A jestli se ti bude snad smát, tak to je jasný důkaz, že výběr nebyl šťastný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
9.7.18 12:32
@Anonymní píše:
Zdravím. Je mi 16 let a momentálně mám přítele, se kterým bych chtěla začít sexuálně žít. Jenže mám tak trošku problém. Hrozně se před ním stydím. Mám „tam dole“ docela dlouhé stydké pysky a bojím se jeho reakce. On už měl předemnou několik partnerek, ale i tak mám z toho strach. Měla jste taky některá podobný problém a jak na něj reagoval partner? Děkuji za odpovědi. :think:

Dlouhé stydke pysky me rozesmaly :) jak dlouhé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
9.7.18 12:33
@Anonymní píše:

problém vytváříš sama, chlapi to moc neřeší - buď na „tam dole“ pyšná, nedělej z toho problém a bude to o.k. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15287
9.7.18 12:46

To by se skoro zadna zenska nemohla svleknout pred chlapem.nektera ma pysky vetsi,nektera mensi,nektera ma velky zadek,mala prsa,vytahana prsa,celulitidu… Chlapi tohle neresi.pro nej budes krasna takova jaka jsi. A na druhou stranu to samé. Málokterý muz kdyz se svlekne,vypada jak anticka socha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
9.7.18 12:50

Neboj,oni nás ti kluci a chlapy nevidí vůbec tak kriticky,jak si myslíme. Když si chceš z něčeho dělat hlavu,tak ze spolehlivé antikoncepce,nejlépe kondom!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
9.7.18 12:50

Nenechavej na sobe nic znat. Kazdej jsme nejakej. Neni zadna norma jak to tam dole ma vypadat. Vsak oni to tam taky nemaji obcas uzasny …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa