Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, ono záleží dost na klukovi/chlapovi. Jednak na tom, co se mu líbí, ale také na tom, jak se umí chovat v případě, že se mu to co uvidí, nijak zvlášť líbit nebude. Někteří jsou dost necitliví. Taky jsem zažila dost nepěkný komentář týkající se právě této části těla. A to po docela dlouhé době, co jsme spolu vedli sex. život.
Asi tak.
Nekomu se libi velka prsa, mala prsa.
A to same je i dole. Nekomu se to libit muze a jinemu zase ne a nekterym to muze byt v danou chvili uplne jedno.
Tech bude, tusim, vetsina ![]()
Vubec bych se tim netrapila.
@Anonymní píše:
Zdravím. Je mi 16 let a momentálně mám přítele, se kterým bych chtěla začít sexuálně žít. Jenže mám tak trošku problém. Hrozně se před ním stydím. Mám „tam dole“ docela dlouhé stydké pysky a bojím se jeho reakce. On už měl předemnou několik partnerek, ale i tak mám z toho strach. Měla jste taky některá podobný problém a jak na něj reagoval partner? Děkuji za odpovědi.
Na plastiku asi nepůjdeš, tak asi budeš muset počkat, co on na to. Pokud si toho všimne. A jestli se ti bude snad smát, tak to je jasný důkaz, že výběr nebyl šťastný.
@Anonymní píše:
Zdravím. Je mi 16 let a momentálně mám přítele, se kterým bych chtěla začít sexuálně žít. Jenže mám tak trošku problém. Hrozně se před ním stydím. Mám „tam dole“ docela dlouhé stydké pysky a bojím se jeho reakce. On už měl předemnou několik partnerek, ale i tak mám z toho strach. Měla jste taky některá podobný problém a jak na něj reagoval partner? Děkuji za odpovědi.
Dlouhé stydke pysky me rozesmaly
jak dlouhé?
@Anonymní píše:
problém vytváříš sama, chlapi to moc neřeší - buď na „tam dole“ pyšná, nedělej z toho problém a bude to o.k. ![]()
To by se skoro zadna zenska nemohla svleknout pred chlapem.nektera ma pysky vetsi,nektera mensi,nektera ma velky zadek,mala prsa,vytahana prsa,celulitidu… Chlapi tohle neresi.pro nej budes krasna takova jaka jsi. A na druhou stranu to samé. Málokterý muz kdyz se svlekne,vypada jak anticka socha.
Neboj,oni nás ti kluci a chlapy nevidí vůbec tak kriticky,jak si myslíme. Když si chceš z něčeho dělat hlavu,tak ze spolehlivé antikoncepce,nejlépe kondom!!!
Nenechavej na sobe nic znat. Kazdej jsme nejakej. Neni zadna norma jak to tam dole ma vypadat. Vsak oni to tam taky nemaji obcas uzasny …