Problém “tam dole” a zánět

Anonymní
6.12.23 18:11

Problém “tam dole” a zánět

Nazdárek.
Holky, prosím Vás…máte některá zkušenost?
Měla jsem zánět moč. měchýře a byl doléčen ATB, ale vyskytla se mi “tam dole” nějaká kvasinka…klasicky po ATB.
Vzala jsem si na to čípky, mastičky a probiotika. Vše jsem poctivě brala, nebyl ani pohlavní styk…Měla jsem pocit, že se to zlepšuje (od pátku do neděle). Jenomže od pondělí se to začalo asi zhoršovat.
Mám silný výtok, kalhotky mám okamžitě vlhké, ten výtok je docela silný a jde cítit i přes kalhoty…dole mě to svědí, docela dost začíná pobolívat podpříšek a ledviny.
A mám neustále nutkání na malou..při čurání musím tlačit a je to je slabý proud…lehnu si a za 2 min jdu znova, protože “se cítím nevyprázdněná”…
Výtok né, že by přímo smrděl, ale je to taková divná vůně, ani přímo nedokážu definovat, ale docela mi to vadí..

• je mi docela na zvracení, celé dny tak zvláštně a strašná zima od noh.

Netušíte, co by to mohlo být?
Můj gynekolog má jak na potvoru dovolenou a jsem teď mimo domov, takže přichází v úvahu jedině pohotovost…při zhoršení…ale nechci tam čekat teď nově několik hodin :oops:
Prosím anonym z pochopitelných důvodu..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
6.12.23 20:53

Rozhazena mikroflora v pochve..jsou na to leky, klido zkus tu pohotovost, jinak se toho nezbavis..myslim vaginitida se to jmenuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
8.12.23 20:13

Na to nutkání močit doporučím Blokurimu - je to na močové cesty, od té doby, co ji občas užívám, jsem bez problémů a to jsem trpěla na zánět močáku i 4× do roka.
To ostatní musíš vyřešit na gyndě, ale dost často mají tady ty věci nějakou souvislost.
Jako prevenci proti zánětům doporučím LactoFeel (vaginální gel).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.23 19:12

@Verawag ahoj, jak často bereš blokurimu? A bereš ji ve fromě tablet?

• Citovat
  • Upravit
9.1.24 21:31

Zánět

Dobrý den, chtěla bych se zeptat mám zánět pochvy ale mám pořad pocit na zvracení, tehotensky test jsem si dělala a byl negativní byla jsem i u gynekologa a tam mi dělal ultrazvuk a nic tam neviděl je možný ze je to kvůli tomu zánětu ze mám pocit na zvracení děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí