Problém s Vinted, drží mi peníze.

5.5.25 14:35

Problém vinted

Ahoj,
setkal se taky někdo s takovým problém s Vinted jako já?
Před 3 týdny jsem posílala balík a paní si ho vyzvedla i potvrdila, že je vše v pořádku.
Ale pořád mi peníze visí v očekávaných platbách a nechce se mi do přesunout na dostupný zůstatek.
Psala jsem na podporu a odepsali mi na druhý den, abych ověřila svou totožnost(což jsem ale už dělala na začátku roku). To jsem udělala a přišlo mi i potvrzení, že už je vše v pořádku. Ale už jsou to 4 dny a pořád nic…
Kdyby šlo o 100,– tak to tak neřeším…ale mám tam částku přes 2000,–…
Opravdu doufám, že ty peníze vůbec uvidím.
Vyřeší se to nějak? Už jsem znovu psala na podporu, ale dělají mrtvého brouka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16972
5.5.25 14:56
@verunkazpasek píše: Více

Já měla taky problémy, loni. Už tam jen nakupuju 8o Jak se spojili s polskem, tak mám pocit, že to jde jen dolů. Bohužel konkrétněji neporadím, držím pěsti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tyna237
5.5.25 15:04

Ahoj, jde tam zavolat?

• Citovat
  • Upravit
614
5.5.25 16:45

No já se s podporou také snažila něco řešit a po 3 mailech od robota jsem to vzdala. Byla jsem z toho docela rozčarovaná jak taková platforma může (ne)fungovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.5.25 12:53

Hodně přes Vinted nakupuji i prodávám a ještě nikdy se mi to nestalo, platba příjde do několika dní. Asi doporučím přes jejich podporu pořád urgovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.26 07:50

omylem jsem vintedu poslala vyplacenou částku zpět

Dobrý den, včera se mi stalo že jsem skrz bankovní účet poslala zpět vintedu vyplacenou částku, myslela jsem si že to byl nějaký omyl, jak dostanu peníze zpět? prosím poraďte mi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný