Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda s tím někdo má zkušenosti nebo to někdo už zažil. Byla jsem u své doktorky z Gynekologie a předepsala mi prášky Norethisteron Zentiva aby mi srovnala měsíčky. Od té doby co jsem je brala tak mě přestali ale když jsem šla na kontrolu tak mi řekla ať je vysadím tak jsem to udělala ale od té doby mě bolí břicho a mám křeče
vždy to přestane a je klid ale pak znovu
špiním po nich dál nevím zda měsíčky přijdou nebo ne. Dokáže mi někdo napsat zda s tím má někdo zkušenost? Nebo mě nějak uklidnil 😆 že se nic vážného neděje 😆 😔. Moc všem děkuju :smiling_face_with3_hearts:
Měla jste rozhozený cyklus s největší pravděpodobností proto, že jste měla rozhozené hladiny hormonů. Dělala vám lékařka test na hladiny hormonů? Pak vám nasadila syntetický hormon a problém tím mohla prohloubit. Tedy bez znalosti skutečných hladin vašich hormonů těžko radit.
Dobrý den, píši anonymně protože jsem skoro dospělá a docela je mi trapné sem psát takovéto věci. Předem prosím, že si nepřeji žádné urážlivé a nepříjemné odpovědi. První menstruaci jsem dostala v 15 letech, tudíž před dvouma a neco rokama. Někdy mívám zpoždění jeden až tři dny. S přítelem jsme spolu čtyři měsíce a postupně se poznáváme ( nespali jsme spolu, necítím se na to připravená). Tento měsíc jsme si, ale často užívali typu, že jsem mu vyhonila nebo on mi vyprstil( omlouvám se za takové výrazy, netuším jak jinak to pojmenovat).V neděli mi měla začít menstruace nějaký 4-5 dní zpět. Od pátku do neděle mi bylo zle - zvracela jsem, měla průjem a teplotu 37-38. Bojím se, že někde nějaká spermie na jeho prstech zůstala nebo tak něco, vím že je to nesmysl ale ještě jak mi bylo špatně a teď menstruace nepřišla, mám strach
@Anonymní píše: Více
Prvně je dost pravděpodobné, že máte spíš nějakou virózu, kterých je nyní mnoho a také mohou rozhodit cyklus. To, že ještě nemáte zcela srovnaný cyklus by také ve vašem věku neměl bát problém. Pokud si nejste jistá, udělejte si test.
Já tedy měla rozhozený cyklus ale nechtěla jsem hned něco chemického no. Já začala s produktem Pro PMS Balance
od mitolife. Jako samozřejmě to nebylo hned, ale přestala jsem být tak náladová + mě nebolela prsa a břicho a ustálilo se to a měsíčky mám na čas téměř, každý měsíc. Ten váš problém může souviset i s virozou nebo vám nemusí sedět prášky, když to nepřestane šla bych znovu za gyndařkou.