Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny ženy, které by mi mohly pomoct.
Vždy jsem před menstruaci, po, během, trpěla výtokem. Přirozeně, jako každá, je to normální.
Co se ale děje je, že už 3 roky výtoky vůbec nemám. Za tu dobu jsem tedy přibrala 30kg a nevím, zda je to tím. Menstruaci mám normálně a pravidelně.
Další věc, co se mi stalo je, že jsem dole jednou nahmatala asi 8-9 bouliček. Byly tvrdé a nehybné. Nikdy tam nebyly, ale po oholeni se objevili asi po dvou dnech. Po cca týdnu zmizely.
Na gynde jsem nebyla taky 3 roky. Jsem poseroutka a doktory nenávidím, plus hodne spatne zkusenosti s gyn.
Ojeej, 3 roky jsi nebyla na gyndě?
zkus pohledat jiného lékaře, který tě citlivě vyšetří. Tohle není sranda, můžeš si zadělat na velke problémy.
Běž na gynekologii. Najdi si podle recenzí někoho empatického.
Výtok přirozený není. S přibývajícím věkem určitá vaginální suchost může nastoupit, tak možná proto to tak cítíš. Pokud není problém při sexu, není proč se znepokojovat. Ale nejít 3 roky na gyndu, to důvod k obavám je. Šup a objednej se ještě dnes. Divím se, že už tě gynekolog nenadhání sám.
Bouličky po holení byla nejspíš jen reakce na to holení, zarostlý chloupky. Výtok může být naprosto normální, fyziologický. Tři roky ho nemáš, tak co chceš řešit. A nabráním 30kg to nemá nic společnýho. To řeš s obvodní lékařkou. A na gynekologii se urychleně objednej na prevenci.