Problémy s psychikou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
33
10.2.14 18:47

problemy s psychikou

Ahojky potřebuji radu, už nějaký čas citim že mám stres ale vždy sem to nějak zvládla ale poslední dobou mam problem hlavně ráno. Cítim se zle nemám chut k jidlu natož vylezt z postele, citim i vnitřní neklid, je zajímavé ale že potíže vetšinou ustoupí odpoledne a pak večer jsem uplně v klidu, jenže já potřebuji být v klidu ráno nejsem totiž schopná chodit do práce, protože se mi to opakuje každý den, večer usnu v uplné pohodě ráno mě vzbudí budík do práce a já jsem uplně hotová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11700
10.2.14 18:52

@kalotaček
A nemáš v práci nějaké problémy? Nestresuje tě?
Problémové rána a nechuť vylézt z postele bývá u depresí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.2.14 18:57

Moje problémy začali po nástupu do práce z materské, hodně jsem řešila že nestíhám vařit že malá zlobí ve školce a slyšim furt stížnosti, pak jsem se dala nějak do pohody a ted přišla další rána kdy odvezli mého manžela do nemocnice a už se nedokáži dostat do klidu a citim se mizerně i když vím že už mu je dobře můj stav se nelepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
10.2.14 19:22

To znam, psychika je svine. u me to taky byva rano nejhorsi. a ja ani nevim proc. proste asi nejaky vnitrni strach :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
10.2.14 19:28

@kalotaček četla jsem, že tyhle ranní stavy bývají u depresí typické, během dne vymizí a večer už nejsou. Radu bohužel nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
10.2.14 20:34

Zkus si na buzení nahrát oblíbenou písničku, ať hned ten první okamžik po probuzení je příjemný. Nejlepší je jí nechat hrát celou. Tohle mi vždycky zvedlo náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
10.2.14 20:42

@kalotaček To, co popisuješ, dost připomíná typické příznaky deprese. Rána a dopoledne jsou zlá, odpoledne a večery v pohodě. Nevím, jak spíš, ale ještě k tomu bývá i předčasné ranní probouzení a neschopnost pak už usnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
10.2.14 21:46

Co psycholog/psychoterapeut?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie