Problémy se spánkem v 3 trimestru

Anonymní
15.8.22 02:34

Problémy se spánkem v 3 trimestru

Posledně trpím šílenou nespavostí. Mám 2 měsíce do porodu. :,( Měli jste to tak někdo? A přešlo to ještě před porodem?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
15.8.22 03:57

Ahoj, měla jsem to taky. V noci jsem se najednou vzbudila a nemohla usnout. :nevim: Pokud to jde, tak se natáhni po obědě a hlavně si nedávej budík. :D
Jinak mě to přešlo po porodu, teď bych spala pořád. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 05:19

Nespavosti jsem trpěla od 18tt až do porodu. Díky tomu teď nejsem tolik vyřízena, když malý nespí. Má 3 týdny a spím 4h denně a to ne v kuse :roll:. K tomu mám ještě dceru 4,5 roku. Budí se v noci co 1,5h a teď mi zase nespí od 3:30 :cert:, takže to potajmu až do večera jako každý den :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
11851
15.8.22 06:29

Měla jsem problém se uvelebit tak aby mi bylo pohodlné a usnula jsem navíc mě hodně scedila kůže na prsou takže jsem usnula vždy tak kolem pulnoci…a několikrát za noc jsem courala na WC…budila jsem se kolem 5 kdy chlap vstával do práce a protože ho nevzbudi budík musela sem ho z postele vykopat já…obvykle sem se ale ještě natáhla když odjel a pak když to slo tak ještě i po obědě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85416
15.8.22 06:38
@Anonymní píše:
Posledně trpím šílenou nespavostí. Mám 2 měsíce do porodu. :,( Měli jste to tak někdo? A přešlo to ještě před porodem?

Nepreslo, spala jsem 2-3 hodiny prerusovane v noci posledni 3 mesice. Byl to trenink na mimino, ktere Se i v noci kojilo co hodinu prvni 3 tydny, pak natahovalo intervaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6030
15.8.22 07:11

Já se budila snad každých 20 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.22 07:18

Ach jo, to jste mě nepotěšili :(. Přes den moc spát nejde - mám ještě jedno malý dítě. Doufám, že se to nebude táhnout až do porodu.

• Citovat
  • Upravit
181
15.8.22 07:18

Měla jsem to tak u druhého syna ve třetím trimestru. Bylo to naprosto šílené a nic nepomáhalo. Nejhorší, že jsem se pak pak přes den musela postarat o starší dceru a byla úplně vyřízená. Vysvobozením se stal až porod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
15.8.22 07:40

Já nespala tak celý třetí trimestr vždycky, přešlo to až po porodu, kdy mě naopak nenechaly spat děti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
15.8.22 07:51

Také jsem v těhotenství s prvním synem nemohla spát - budila jsem se třikrát až čtyřikrát za noc, poté mi dlouho trvalo znovu usnout a ráno „hurá“ do práce (dokud jsem nešla v 7. měsíci na nemocenskou) 8o

V nynějším těhotenství jsem zpočátku měla také problémy se spánkem, ale díky tomu, že jsem zůstala doma na rodičáku s prvním, tak mám mnohem více klidu a více odpočívám, tudíž nejsem tak přetažená a v noci o poznání lépe spím, než při očekávání prvorozeného.

Takže podle mého je důležité přes den nevyčerpávat nejen tělo, ale i mysl (jinak mi pak v noci hlavou víří fúra myšlenek, které mi nedovolí zabrat, tak jako dnes v noci :lol:) a v rámci možností často odpočívat :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.22 07:58
@Anonymní píše:

Měla jsem, přešlo to po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
15.8.22 08:21

Taky mám 2 měsíce do porodu😊. Nespavost začala tak před měsícem, kdy jsem půlku noci zoufale koukala do stropu, převalovala se a snažila spát a teď bych spala, ale nespavost vystřídalo brnění, bolení rukou a i kdybych chtěla strašně spát, bolestí nespím😇 🙈. A tady bohužel ze zkušeností vím, že tohle bude až do porodu a ještě pár týdnů po něm🙈.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
15.8.22 08:42

V prvním těhotenství jsem spala jak špalek až do porodu, i v noci před nástupem na vyvolavacku jsem chrnela jak dřevo :D teď čekám druhé, termín mám tento pátek a taky poslední dva měsíce blbě spím… Večer nemůžu usnout a každý tři hodiny se budím na čůrání… Poslední týden se to teda trochu zlepšilo, večer už aspoň můžu usnout, i když v noci se budím pořád… Taky si říkám, že je to příprava na miminko :) stejně se nedá naspat do zásoby, tak aspoň to pak nebude takovej šok :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí