Procesní právo

12
9.5.11 10:32

procesní právo

Ahoj, najde se tu nějaká dobrá duše která třeba studovala právo a měla by nějaký materiál k procesnímu právu?? Už jsem z toho zoufalá a potřebuji se to naučit do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17162
9.5.11 11:18

Ahojky,

měli jsme právo 4 roky na škole a i trestní právo procesní - pokud je to ono, co myslíš. Když tak písni SZ, třeba doma něco najdu. Zkoušela jsi hledat na netu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
9.5.11 12:16
klepklep píše:
Ahoj, najde se tu nějaká dobrá duše která třeba studovala právo a měla by nějaký materiál k procesnímu právu?? Už jsem z toho zoufalá a potřebuji se to naučit do školy.

Ahojky, taky mám nějaké právo za sebou, ale nevím, jaký proces máš na mysli. Jestli trestní, nebo správní, nebo občanské. V každém případě si myslím, že je to velmi srozumitelné v ÚZ zákonů, prodávají se tyto úzetka v knihkupectvích. Takže bych zkusila buďto Správní řád, nebo Trestní řád, nebo Občanský soudní řád v podobě ÚZ. A taky v knihovnách se dá půjčit dost knih z oblasti práva. Přeju hodně štěstí. A ještě je dost materiálů na stránkách uloz.to

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf
9.5.11 12:50
sad 1 píše:
klepklep píše:
Ahoj, najde se tu nějaká dobrá duše která třeba studovala právo a měla by nějaký materiál k procesnímu právu?? Už jsem z toho zoufalá a potřebuji se to naučit do školy.
Ahojky, taky mám nějaké právo za sebou, ale nevím, jaký proces máš na mysli. Jestli trestní, nebo správní, nebo občanské. V každém případě si myslím, že je to velmi srozumitelné v ÚZ zákonů, prodávají se tyto úzetka v knihkupectvích. Takže bych zkusila buďto Správní řád, nebo Trestní řád, nebo Občanský soudní řád v podobě ÚZ. A taky v knihovnách se dá půjčit dost knih z oblasti práva. Přeju hodně štěstí. A ještě je dost materiálů na stránkách uloz.to

Já mám teda ty práva celý, ale napsala bych to samý :palec: :palec: Říct jen tak „procesní právo“ - to je zvláštní.. :nevim: Řekla bych, že zakladatelka myslí občana, ale ještě si ve škole přesně zjisti, co to máš vlastně umět :wink:

• Citovat
  • Upravit
578
9.5.11 12:58

Zkus www.pravo.wz.cz, tam jsou vypracovaný otázky, zpracovaný přednášky,..atd. z právnický fakulty na Karlovce..určitě něco vybereš. Ať už myslíš jakýkoliv procesní právo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
9.5.11 13:08
emocuc.polymorf píše:
sad 1 píše:
klepklep píše:
Já mám teda ty práva celý, ale napsala bych to samý :palec: :palec: Říct jen tak „procesní právo“ - to je zvláštní.. :nevim: Řekla bych, že zakladatelka myslí občana, ale ještě si ve škole přesně zjisti, co to máš vlastně umět :wink:

Děkuji. Já mám teda střední a vošku oboru Veřejná správa, tak jsme tam měli taky všechno, ale jen tak proces…to se tak nedá říct. Máš recht.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze