Prodavačka v pekárně, mzda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1977
13.9.16 17:14

S dvěma dětmi mi to vyšlo 15 900,– což je pěkné, ale nevím jak to zvládají maminy s dětma v takovém zaměstnání.. :think: Jako říct mi, že po ranní domů nepůjdu, protože přišlo zboží, tak to bych asi nijak nevymyslela vyzvedávání dětí ze školek a škol. To je jediná věc, která mě na tom vadí. Člověk nemá pevnou pracovní dobu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.16 17:19
@Ivulka88 píše:
S dvěma dětmi mi to vyšlo 15 900,– což je pěkné, ale nevím jak to zvládají maminy s dětma v takovém zaměstnání.. :think: Jako říct mi, že po ranní domů nepůjdu, protože přišlo zboží, tak to bych asi nijak nevymyslela vyzvedávání dětí ze školek a škol. To je jediná věc, která mě na tom vadí. Člověk nemá pevnou pracovní dobu.. :nevim:

Tak v těch večerkách zase počítej s víkendama, brzo ráno, nebo prodavačka onemocní a ty musíš zůstat né do 16 ale do zavíračky, třeba do 20. A soukromník jako Hruška ti dá hezky podepsat dohodu o provedení práce navíc ke smlouvě, takže nějaké příplatky za přesčas zapomeň. Ale i tak to není sranda, 2 děti, splátky, nějaký ten dluh a 16 tisíc na výplatu v čistém je výsměch. Z toho nemáš jak uhradit kroužky, zimní boty atd, to je jen na přežití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
13.9.16 17:23

@hudečice My máme tatínka, kterej donese 22 tisíc čistého, takže by to celkem šlo. Až na ty směny.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.16 17:24
@Ivulka88 píše:
@hudečice My máme tatínka, kterej donese 22 tisíc čistého, takže by to celkem šlo. Až na ty směny.. :think:

No jasné, ale když je žena samoživitelka, tak je to průser takové peníze. To není ani průměrná mzda. Z těch 15 tisíc se fakt ve 3 lidech (žena +2 děti) nedá žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
13.9.16 17:28

@hudečice No tak to je jasné, ale víc ti asi stejně nikdo nikde nedá. Pokud ženská není úřednice v bance.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.16 17:31
@Ivulka88 píše:
@hudečice No tak to je jasné, ale víc ti asi stejně nikdo nikde nedá. Pokud ženská není úřednice v bance.. :nevim:

Ani v té bance více nemá, pokud sedíš za kasou a bereš a vydáváš prachy, nebo i na tom prodeji životního, důchodového jiného už to není co bývalo.
Na ostravsku - karvinsku jestli máš 14 čistého, jsi borka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7201
13.9.16 17:42
@salomme píše:
Tak to já teď viděla poutač na Lidlu tady u nás na jižní moravě a nástupní plat pokladní přes 14tis, po roku tuším přes 16 tis. :think: A plat prodavačky tady u nás v malé prodejně 11 tis hrubého je bohužel zcela běžný. Stačí se podívat na nabídky na úřad práce.

Ano, každý město to má jinak. Praha má ještě víc (tuším že ten po třetím roce je tam 23 tisíc) ;) Jistě že nebudou dávat víc než musí. Říkám co má napsáno Brno. Sever Moravy/Slezko má zase podstatně míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.9.16 20:32

Plzeňský kraj - klatovsko, penny 16300 hruhýho, ale bez prémií, ty nedávaj ani korunu. Zeman 11300 hruhýho + nějaká kačka na přesčasech. V albertu nemaj holky ani desítku čistýho. COOP západočeské konzumní družsto cca 8000 čistýho. Pak tu máme v blízkosti lidl ty dávaj něco přes 15000 hrubýho. Je to otročina, ale tady nejsou ani žádný fabriky kam by ty ženský šly.

• Citovat
  • Upravit
5063
13.9.16 20:33

Za anonym se omlouvám, přeťukla jsem se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat