Bazar: čekat na uživatelku, nebo nakoupit jinde?

10959
7.8.14 10:05

Prodávající adulk na emiminu

Ahojte holky, mám problém, mám od paní slíbené houpátko, že mi ho pošle a pořád nic. už čekám 14 dní a pořád mi nepřišlo. psala jsem jí ale neodepisuje. spěchám na to už, a nevím jestli vůbec příjde. je to sice na dobírku, není to zaplacené ale i tak. nevím co mám dělat :nevim:neslíbila vám ho některé taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4411
7.8.14 10:08

Asi bych hledala jiné. Mohlo se jí v rodině něco stát tak nemá čas na „blbiny“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
7.8.14 10:11

No tak 2 minuty na odpoved by si asi nasla ne? Vykaslala bych se na to a hledala jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.14 10:13
@Ivčis píše:
Asi bych hledala jiné. Mohlo se jí v rodině něco stát tak nemá čas na „blbiny“. :nevim:

nemá minutu na odepsání 8o to snad ne.tak jako nevím jestli mám čekat nebo hledat jinde, zase když to příjde na dobírku, to můžu odmítnout? :think:

• Citovat
  • Upravit
4411
7.8.14 10:15

@Busy Bee Občas jsou rodinné záležitosti při kterých máš moře času ale žádnou sílu. Jasně že se na to mohla vyprdnout ale neviděla bych to jako jedinou možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.14 10:17
@Ivčis píše:
@Busy Bee Občas jsou rodinné záležitosti při kterých máš moře času ale žádnou sílu. Jasně že se na to mohla vyprdnout ale neviděla bych to jako jedinou možnost.

tak byla bych ráda, kdyby mi to přišlo a bylo to ok, ale když nevím, jestli to vůbec poslala.cena byla podle nabídky, dohodou, tak jestli jí někdo nabídl víc :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4411
7.8.14 10:19
@Anonymní píše:
tak byla bych ráda, kdyby mi to přišlo a bylo to ok, ale když nevím, jestli to vůbec poslala.cena byla podle nabídky, dohodou, tak jestli jí někdo nabídl víc :nevim:

Hledala bych opravdu jiné, když náhodou přijde balík tak bych ho nevyzvedla. Paní měla času dost :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
7.8.14 10:22

Stát se mohlo opravdu cokoliv, napsala bych paní, že déle už čekat nebudeš a houpátko si seženeš jinde. Tímto bych to brala za uzavřené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
7.8.14 10:25

Napsala bych zpravu s tim, ze uz to trva dlouho, nekomunikuje a z toho duvodu tedy obchod rusim a kupuji jinde. V pripade ze by ho nahodou pani odeslala byvh balik neprevzala, nic bys neplatila a ji by se to vratilo zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.14 10:41
@Clairisek píše:
Napsala bych zpravu s tim, ze uz to trva dlouho, nekomunikuje a z toho duvodu tedy obchod rusim a kupuji jinde. V pripade ze by ho nahodou pani odeslala byvh balik neprevzala, nic bys neplatila a ji by se to vratilo zpet.

ona právě ty zprávy nepřečetla :nevim: tak čekám až je přečte a odepíše :think:

• Citovat
  • Upravit
5010
7.8.14 11:01

Třeba odjela na dovolenou a na to, že má někde inzerát, si asi nevzpomněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
7.8.14 11:01

@Adulk třeba se vyjádří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
7.8.14 11:05

A možná tam ji na profil ještě napsala negativní zkušenost…jako varování pro ostatní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.14 11:05
@Samy píše:
Třeba odjela na dovolenou a na to, že má někde inzerát, si asi nevzpomněla.

to ne :roll: snad, říkala že to má nachystané, ale že to musí odvézt manžel na poštu, že je to těžké. ach jo :oops:

• Citovat
  • Upravit
10959
7.8.14 11:06
@Karmeliona píše:
A možná tam ji na profil ještě napsala negativní zkušenost…jako varování pro ostatní…

kdo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport