Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahojte holky, mám problém, mám od paní slíbené houpátko, že mi ho pošle a pořád nic. už čekám 14 dní a pořád mi nepřišlo. psala jsem jí ale neodepisuje. spěchám na to už, a nevím jestli vůbec příjde. je to sice na dobírku, není to zaplacené ale i tak. nevím co mám dělat
neslíbila vám ho některé taky?
Asi bych hledala jiné. Mohlo se jí v rodině něco stát tak nemá čas na „blbiny“. ![]()
No tak 2 minuty na odpoved by si asi nasla ne? Vykaslala bych se na to a hledala jine.
@Ivčis píše:
Asi bych hledala jiné. Mohlo se jí v rodině něco stát tak nemá čas na „blbiny“.
nemá minutu na odepsání
to snad ne.tak jako nevím jestli mám čekat nebo hledat jinde, zase když to příjde na dobírku, to můžu odmítnout? ![]()
@Busy Bee Občas jsou rodinné záležitosti při kterých máš moře času ale žádnou sílu. Jasně že se na to mohla vyprdnout ale neviděla bych to jako jedinou možnost.
@Ivčis píše:
@Busy Bee Občas jsou rodinné záležitosti při kterých máš moře času ale žádnou sílu. Jasně že se na to mohla vyprdnout ale neviděla bych to jako jedinou možnost.
tak byla bych ráda, kdyby mi to přišlo a bylo to ok, ale když nevím, jestli to vůbec poslala.cena byla podle nabídky, dohodou, tak jestli jí někdo nabídl víc ![]()
@Anonymní píše:
tak byla bych ráda, kdyby mi to přišlo a bylo to ok, ale když nevím, jestli to vůbec poslala.cena byla podle nabídky, dohodou, tak jestli jí někdo nabídl víc
Hledala bych opravdu jiné, když náhodou přijde balík tak bych ho nevyzvedla. Paní měla času dost ![]()
Stát se mohlo opravdu cokoliv, napsala bych paní, že déle už čekat nebudeš a houpátko si seženeš jinde. Tímto bych to brala za uzavřené.
Napsala bych zpravu s tim, ze uz to trva dlouho, nekomunikuje a z toho duvodu tedy obchod rusim a kupuji jinde. V pripade ze by ho nahodou pani odeslala byvh balik neprevzala, nic bys neplatila a ji by se to vratilo zpet.
@Clairisek píše:
Napsala bych zpravu s tim, ze uz to trva dlouho, nekomunikuje a z toho duvodu tedy obchod rusim a kupuji jinde. V pripade ze by ho nahodou pani odeslala byvh balik neprevzala, nic bys neplatila a ji by se to vratilo zpet.
ona právě ty zprávy nepřečetla
tak čekám až je přečte a odepíše ![]()
Třeba odjela na dovolenou a na to, že má někde inzerát, si asi nevzpomněla.
A možná tam ji na profil ještě napsala negativní zkušenost…jako varování pro ostatní…
@Samy píše:
Třeba odjela na dovolenou a na to, že má někde inzerát, si asi nevzpomněla.
to ne
snad, říkala že to má nachystané, ale že to musí odvézt manžel na poštu, že je to těžké. ach jo ![]()
@Karmeliona píše:
A možná tam ji na profil ještě napsala negativní zkušenost…jako varování pro ostatní…
kdo? ![]()