Prodloužení studia placeně či zdarma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Prodloužení studia placeně či zdarma
Dobrý den, mám otázku, která se týká mého studia. V roce 2019 jsem odmaturoval, poté nastoupil na první vysokou. Té jsem hned po prvním semestru zanechal a poté jsem dva roky pracoval. V září 2021 jsem se vrátil zpátky na jinou vysokou (VŠE), kde jsem do teď, ale chystám se o jeden semestr studium prodloužit. Jen bych rád věděl, jestli za prodloužení v mém případě budu muset platit či nikoliv. Snažil jsem si o tom něco načíst, ale je to pro mě dost nesrozumitelné.
Příspěvek upraven 08.04.23 v 23:08
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Studenti Bc studia mají 1460 dnů studia zdarma. Pak se platí dle ceníku fakulty. Ale studenti si požádají o snížení a máme moc hodného děkana, snižuje částku na minimum. Neúspěšně studium se započítává do celkové doby studia.
- Citovat
- Upravit
@Deontay píše:
Dobrý den, mám otázku, která se týká mého studia. V roce 2019 jsem odmaturoval, poté nastoupil na první vysokou. Té jsem hned po prvním semestru zanechal a poté jsem dva roky pracoval. V září 2021 jsem se vrátil zpátky na jinou vysokou (VŠE), kde jsem do teď, ale chystám se o jeden semestr studium prodloužit. Jen bych rád věděl, jestli za prodloužení v mém případě budu muset platit či nikoliv. Snažil jsem si o tom něco načíst, ale je to pro mě dost nesrozumitelné.Příspěvek upraven 08.04.23 v 23:08
Vážně studuješ VS a dokonce tu údajně nejlepší ekonomku v Česku?
to je na tom naše vysoké školství už asi opravdu hodně špatně, když si studenti neumí dohledat informace a musí se ptát na fóru primárně určeném pro matky s dětmi. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deontay píše:
Dobrý den, mám otázku, která se týká mého studia. V roce 2019 jsem odmaturoval, poté nastoupil na první vysokou. Té jsem hned po prvním semestru zanechal a poté jsem dva roky pracoval. V září 2021 jsem se vrátil zpátky na jinou vysokou (VŠE), kde jsem do teď, ale chystám se o jeden semestr studium prodloužit. Jen bych rád věděl, jestli za prodloužení v mém případě budu muset platit či nikoliv. Snažil jsem si o tom něco načíst, ale je to pro mě dost nesrozumitelné.Příspěvek upraven 08.04.23 v 23:08
Kdyby ses obrátil na studijní, tak tam ti to přesně řeknou. Ale proč hledat informace u zdroje, když můžu prohledávat balast na netu a ptát se po fórech pro matky s dětmi.
a tady ti to nikdo neřekne, jelikož neznámé PRESNOU dobu tvého studia.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius my na studijním opravdu milujeme tyhle studenty. Nechce se jim číst těch několik předpisů, které se studia týkají a chodí se ptát na každou blbost. Někteří mají pocit, že jsem jejich osobní asistentka. Přesnou dobu studia vidí každý student sám v systému, ve kterém VŠ pracuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lerista píše:
@Cenarius my na studijním opravdu milujeme tyhle studenty. Nechce se jim číst těch několik předpisů, které se studia týkají a chodí se ptát na každou blbost. Někteří mají pocit, že jsem jejich osobní asistentka. Přesnou dobu studia vidí každý student sám v systému, ve kterém VŠ pracuje.
Dokonce! Tímto beru zpět svou radu a nikde na studijním nevotravuj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Milibumba píše:
Dobrý den! Chtěla bych poprosit o vyplnění kratičkého dotazníku o parfémech a kosmetice pro moji bakalářskou práci, moc mi tím pomůžete. Děkuji ❤️https://forms.gle/…kFsfnfGbbZD9
Nemuzu vyplnit, neb nevim kam se jako OSVČ zaradit ![]()
Navic mi to cele prijde spis jako reklama na jeden web ![]()
- Citovat
- Upravit
@Deontay píše:
V rámci Bc. studia máš nárok na 3+1 rok zdarma. Podle mě tím, že sis půl roku (semestr) jakoby vyčerpal na jiné škole, tak pokud budeš prodlužovat, tak asi jeden semestr platit budeš, ale jistá si nejsem, obrať se na studijní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, ono taky záleží, kdy jsi to první studium oficiálně ukončil. Spousta studentů prostě jen přestane chodit a nechápou, že studium jim škola oficiálně ukončí až za rok nebo i později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit