Progesteron v těhotenství

29
27.3.24 05:50

Progesteron v těhotenství

Ahoj
Dnes 9+6 TT - 19.3 jsem byla na gynde s tím, že jsem začala špinit, ale špinění jako špinění např. V sobotu jsem spinila pak jsem měla dva dny klid a zase třeba jednodenní nebo 2 hodinové špinění
Doktor mě prohlédl vše v pořádku nasadil mi progesteron Besins 200 mg VAG. tobolky od toho 19.3 zavadim každý večer
A ptám se na to jestli máte zkušenosti někdo stim že i při tom progesteronu stále ještě občas zaspinim? Jiné problémy nemám..Na kontrolu jdu 2.4

Díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
471
27.3.24 06:44

Tak ono se říká i že sám progesteron může nadále způsobovat špinění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14719
27.3.24 14:33

Pokud to spineni neni zpusobeno nedostatkem progesteronu, tak ti nepomuze. Ale ani neublizi. V nekterych pripadech realne pomuze, jindy je to placebo. Pokud spinis treba kvuli prekrvenemu cipku, tak ti umele dodavany progesteron nepomuze. Jenze casto je pricina krvaceni nezjistena a pro jistotu se nasazuje progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
7.4.24 13:48

Zalezi co je důvod spineni. Já brala od 9tt utrogestan (stejný hormon). Spineni bylo z polypu na čípku, který se vytvořil v těhotenství. Po čase se polyp vtáhl dovnitř. Konec spineni. Ve 13tt vysazeni utrogestanu. Když se pak začal čípek otevírat, zjistili ze je polyp uvnitř a nasadili ho zpět v 16tt. Ted jsem 29tt. Beru progesteron ráno a večer, kvůli silnější gramazi. Občas si zaspinim, občas zakrvacim.. a progesteron mi “drzi” čípek pohromadě prý :lol: tak snad ho ještě alespoň dva měsíce udrží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí