Program Zelená úsporám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
132
14.9.11 12:18

Program Zelená úsporám

Ahoj, máte někdo informace o pozastaveném programu Zelená úsporám? Na jejich stránkách je poslední tisková zpráva z 1.7. 2011, kde informují, že schválili další žádosti. Zajímalo by mě, jestli mají nějaké finanční prostředky taky na nové žádosti.

Díky, T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
14.9.11 12:22

Tak zrovna včera nám přišel dopis.. žádali jsme loni v září, vyjádření podle jejich lhůt mělo přijít v únoru.. přišlo včera 8-o 8-o
už jsme s tím nikdo nepočítali, ale dotaci nám asi přiklepli (ještě jsem to nestudovala, jen naši a moc tomu nerozumněli, je tedy fakt, že to psané dost odborně :roll: )

• Citovat
  • Upravit
132
14.9.11 12:26

Tak jste asi jedni z posledních šťastlivců. Kéž by to zase rozjeli. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
14.9.11 12:30

na 99% to znovu nerozjedou, i ted maji problem vyplatit penize jiz schvalenym projektum :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
14.9.11 12:47

Škoda. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26653
14.9.11 12:56

ještě posoudili par starych smluv a něco vyplatili.ale ted už se program nerozjede.manžel je v uspoře zaregistrovana a dstal tuto informaci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.9.11 13:02

No my se právě taky hodně divili, už jsme s tím vůbec nepočítali, když mělo přijít vyjádření před půl rokem.
Musím to ještě pořádně přečíst, ale vzhledem k tomu, že jsou tam smlouvy, tak to asi přiklepli

jinak novým žádostem bych šanci nedávala, jak jsem psala, ta naše tam ležela od loňského podzima

• Citovat
  • Upravit
6
17.8.16 12:43

Ahoj, vyřizuji dotace ze Zelené úsporám. Garantuji bezchybné vyřízení dotací. V rámci celého procesu dovedeme předem určit výši dotace, výši nákladů na rekonstrukci a kompletně vyřídit administrativu na SFŽP a stavebním úřadě. Pokud byste v dané věci potřebovali poradit nebo pomoct, neváhejte mi napsat email.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí