Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máte někdo informace o pozastaveném programu Zelená úsporám? Na jejich stránkách je poslední tisková zpráva z 1.7. 2011, kde informují, že schválili další žádosti. Zajímalo by mě, jestli mají nějaké finanční prostředky taky na nové žádosti.
Díky, T.
Tak zrovna včera nám přišel dopis.. žádali jsme loni v září, vyjádření podle jejich lhůt mělo přijít v únoru.. přišlo včera
![]()
už jsme s tím nikdo nepočítali, ale dotaci nám asi přiklepli (ještě jsem to nestudovala, jen naši a moc tomu nerozumněli, je tedy fakt, že to psané dost odborně
)
Tak jste asi jedni z posledních šťastlivců. Kéž by to zase rozjeli. Díky.
na 99% to znovu nerozjedou, i ted maji problem vyplatit penize jiz schvalenym projektum ![]()
ještě posoudili par starych smluv a něco vyplatili.ale ted už se program nerozjede.manžel je v uspoře zaregistrovana a dstal tuto informaci ![]()
No my se právě taky hodně divili, už jsme s tím vůbec nepočítali, když mělo přijít vyjádření před půl rokem.
Musím to ještě pořádně přečíst, ale vzhledem k tomu, že jsou tam smlouvy, tak to asi přiklepli
jinak novým žádostem bych šanci nedávala, jak jsem psala, ta naše tam ležela od loňského podzima
Ahoj, vyřizuji dotace ze Zelené úsporám. Garantuji bezchybné vyřízení dotací. V rámci celého procesu dovedeme předem určit výši dotace, výši nákladů na rekonstrukci a kompletně vyřídit administrativu na SFŽP a stavebním úřadě. Pokud byste v dané věci potřebovali poradit nebo pomoct, neváhejte mi napsat email.