Programování na počítači

Napsat příspěvek
Velikost písma:
326
26.9.15 13:19
@zuzu224 píše:
Jezis tak chodi na boso. Tak jim to vyhovuje asi, ne? A ze ji z krabicek. No a co? Takhle ji pulka naroda… Duvpdu je spousta… Penize, neni nikde blizko jidelna, maji jen presne 30min na obed… Za tu dobu fakt jidlo v restauraci nedas. 8o
Navic se adi nejedna primo o programatory podle toho co pises.

Presne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6049
26.9.15 13:28

No manžel je programátor a já taky programuju (i když ne zatím profesně) a znám dost lidí z oboru a z těch všech jen jednoho člověka, který je opravdu asociál (např. pokud se s ním bavíte na téma, které ho nezajímá, tak se klidně uprostřed vaší věty sebere a odejde).

Jinak to, co popisuješ, není zas až tak strašné, ne? Chci říct boty se u nás sundávají taky (a když ti nesmrdí nohy, tak to neva) a co se týče jídla z domova, tak to prostě šetří čas, nebo se to řeší tak, že si kluci jídlo objednají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.9.15 13:31

Diky zajdu na pohovor a dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
26.9.15 13:47

Programátoři jsou trošku zvláštní, ale zase bych neřekla, že nenormální. Ono to programování se samo o sobě hodně náročná práce a když dostane programátor nápad, tak se ho snaží hned celý zapsat, dokud to má v hlavě. Proto ty obědy v krabičkách u počítače. Od toho se prostě nedá jen tak najednou odejít. Každého svým způsobem poznamená jeho profese. Někoho víc a někoho míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.9.15 13:52
@B4RC3LON4 píše:
My se tu bavime asi u dvou ruznych vecech jak se muze nekdo dostat k programovani eshopu stranek vyhledavacu a vseho jako slepy k houslim to nechapu

též nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.9.15 13:53
@Ijaa píše:
Programátoři jsou trošku zvláštní, ale zase bych neřekla, že nenormální. Ono to programování se samo o sobě hodně náročná práce a když dostane programátor nápad, tak se ho snaží hned celý zapsat, dokud to má v hlavě. Proto ty obědy v krabičkách u počítače. Od toho se prostě nedá jen tak najednou odejít. Každého svým způsobem poznamená jeho profese. Někoho víc a někoho míň.

jo říká se tomu profesionální deformace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.9.15 14:30

Tak ja jsem tydyt, pac jsem v praci klidne chodila naboso (teda v ponozkach, jsem zimomriva), uklidnovalo me to :mrgreen: A obedy jsem si taky nosila :D A nejsem ajtak, ale manzel je…no, po par jeho pracovnich akcich nevim, jestli bych s nimi chtela pracovat :mrgreen: Ale ono je to vzdy o tech konkretnich lidech…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
26.9.15 16:19

@Taciras super pracovní prostředí, tam by se mi líbilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
26.9.15 18:58
@brumdinka píše:
@Taciras super pracovní prostředí, tam by se mi líbilo…

Tak to je ta prijemnejsi varianta. Zjistim presne co by se tam delalo a uvidi se. 8) :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
29.9.15 12:49

Tak uz jsem tam volala a znelo to fajn - cast asistenka a administrativa a vyskolili by me do nejakeho zpusobu jak se programuji aplikace - neco jako tady https://www.youtube.com/CoJeScrumCz1 . Zajdu na pohovor :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
6.10.15 18:33
@Alena.Ka píše:
On k tomu prisel jak slepy k houslím, ale co vykladal, tak se tam chodi po kancelari naboso, obedy cpou do sebe z krabicek u stolu a tak.. :roll:tak jestli prehani nebo někdo ma zkušenost s itakama

Ano, jsem jedna z nich. Přiznám se i k tomu, že občas si zuju boty a sednu na židli na turka, oblrčení mi to dovoluje, je to příjemné, myslím si, že tím nikoho nepohoršuju. (a nohy mi nesmrdí)
Na obědy chodíme do nedaleké restaurace, ale občas si někdo něco donese v krabiččce (buď si nevybral, něco zbylo od večeře/oběda, tchýně dovezla apod.) Není tu nikdo, kdo by jedl jako čuně u počítače a jídlo bylo cítit všude. Máme kuchyňku a v ní možnost uhřát jídlo v mikrovlnce + dá se tam sednout.

A nikdo u nás ve firmě není slizký neumytý jako se traduje. Jako ano, nechodí všichni v kvádru nebo košili, ale myslím si, že slušné, čisté, vyprané triko a kalhoty (ať už sportovnější, jeans nebo něco) jsou vhodné oblečení do práce.

PS: Ani já nejsu nějaký magor, jak se ti možná zná, potkat mě na ulici, tak si neukážeš „to je ale ajťačka“

Jinak proč se o to zajímáš? Chceš to místo? Pravděpodobně ten divný člověk by si tam byla ty, už vzhledem k tomu jak o pozici mluvíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.10.15 20:35

Tak tezko se dela nekde kde na tebe neustale někdo cuci jako na zjeveni…a to byl smysl, nechci aby me furt okukovali. Ale to si urcite taky zazila. Uz jsem tam byla a pani na pohovoru byly fajn a pekne mi to vysvetlily. Prubnu to, za tyden nastup :)

Uz jsem dostala materialy, tak studuju :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
6.10.15 21:39
@zvidavajanca píše:
Ano, jsem jedna z nich. Přiznám se i k tomu, že občas si zuju boty a sednu na židli na turka, oblrčení mi to dovoluje, je to příjemné, myslím si, že tím nikoho nepohoršuju. (a nohy mi nesmrdí)
Na obědy chodíme do nedaleké restaurace, ale občas si někdo něco donese v krabiččce (buď si nevybral, něco zbylo od večeře/oběda, tchýně dovezla apod.) Není tu nikdo, kdo by jedl jako čuně u počítače a jídlo bylo cítit všude. Máme kuchyňku a v ní možnost uhřát jídlo v mikrovlnce + dá se tam sednout.

A nikdo u nás ve firmě není slizký neumytý jako se traduje. Jako ano, nechodí všichni v kvádru nebo košili, ale myslím si, že slušné, čisté, vyprané triko a kalhoty (ať už sportovnější, jeans nebo něco) jsou vhodné oblečení do práce.

PS: Ani já nejsu nějaký magor, jak se ti možná zná, potkat mě na ulici, tak si neukážeš „to je ale ajťačka“

Jinak proč se o to zajímáš? Chceš to místo? Pravděpodobně ten divný člověk by si tam byla ty, už vzhledem k tomu jak o pozici mluvíš. :nevim:

A promin, nemyslela jsem to spatne :( jen me to vylekalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko