Pronájem lešení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
16.5.23 10:37

Pronájem lešení

Cau

Mám prosbu… Snažím se dopátrat na internetu, jak postupovat při pronajímání lešení bez nějakých montáží a demontáží. Čistě pronájem…
Z logiky věci asi předpokládám, tak otevřít živnost na pronájem movitých věcí, návod k obsluze lešení, pojištění věci, nějaké doklady pro příjem peněz..

Ale zbytek nevím a pátrám a patrám.
Rýsuje se mi dlouhodobý pronájem díky nabídce na internetu a jsem z toho popravdě ted vyhukanej, jak začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35571
16.5.23 10:51
@Majklzee píše:
Cau

Mám prosbu… Snažím se dopátrat na internetu, jak postupovat při pronajímání lešení bez nějakých montáží a demontáží. Čistě pronájem…
Z logiky věci asi předpokládám, tak otevřít živnost na pronájem movitých věcí, návod k obsluze lešení, pojištění věci, nějaké doklady pro příjem peněz..

Rýsuje se mi dlouhodobý pronájem díky nabídce na internetu a jsem z toho popravdě ted vyhukanej, jak začít.

Jako dál myslíš co? Ještě papírově kde co vyřešit, nebo jak se prosadit?
Ohledně těch administrativních věci je dobrá stránka jakpodnikat.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
16.5.23 11:33
@Majklzee píše:
Cau

Rýsuje se mi dlouhodobý pronájem díky nabídce na internetu a jsem z toho popravdě ted vyhukanej, jak začít.

No to je dobře, že jsi tady. Kde jinde ti lépe poradí cokoliv o lešení, než na emiminu :D Máš 26 příspěvků a z toho 6 založených témat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.5.23 12:31
@rmot píše:
No to je dobře, že jsi tady. Kde jinde ti lépe poradí cokoliv o lešení, než na emiminu :D Máš 26 příspěvků a z toho 6 založených témat.

Díky za radu, asi ti přijdu pogratulovat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
16.5.23 12:38
@Majklzee píše:
Díky za radu, asi ti přijdu pogratulovat :-)

Tak to už abych stavěl na kafe :D Alespoň bych na živo viděl člověka, který se na emiminu ptá na rady s pronájmem lešení :D Až budu potřebovat vědět, jak se stáčí med, asi se zajdu zeptat na fórum o zbraních :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.5.23 13:01

Jestli to budeš pronajímat jednorázově, tak sepiš nájemní smlouvu a zisk dáš příští rok do daní.

• Citovat
  • Upravit
22471
16.5.23 13:12

Ty dřevěné plošinky podle mě musí mít nějaký bezpečnostní atest. Budou po nich i ve výškách chodit lidi.
Tuto mou poznámu píšu proto, že jsem kdysi pracovala ve firmě, která provozovala i paletárnu a „naše“ palety nebyly určeny pro lešení. Neumím to napsat odborně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí