Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Cau
Mám prosbu… Snažím se dopátrat na internetu, jak postupovat při pronajímání lešení bez nějakých montáží a demontáží. Čistě pronájem…
Z logiky věci asi předpokládám, tak otevřít živnost na pronájem movitých věcí, návod k obsluze lešení, pojištění věci, nějaké doklady pro příjem peněz..
Ale zbytek nevím a pátrám a patrám.
Rýsuje se mi dlouhodobý pronájem díky nabídce na internetu a jsem z toho popravdě ted vyhukanej, jak začít.
@Majklzee píše:
CauMám prosbu… Snažím se dopátrat na internetu, jak postupovat při pronajímání lešení bez nějakých montáží a demontáží. Čistě pronájem…
Z logiky věci asi předpokládám, tak otevřít živnost na pronájem movitých věcí, návod k obsluze lešení, pojištění věci, nějaké doklady pro příjem peněz..
Rýsuje se mi dlouhodobý pronájem díky nabídce na internetu a jsem z toho popravdě ted vyhukanej, jak začít.
Jako dál myslíš co? Ještě papírově kde co vyřešit, nebo jak se prosadit?
Ohledně těch administrativních věci je dobrá stránka jakpodnikat.cz
@Majklzee píše:
CauMám prosbu… Snažím se dopátrat na internetu, jak postupovat při pronajímání lešení bez nějakých montáží a demontáží. Čistě pronájem…
No to je dobře, že jsi tady. Kde jinde ti lépe poradí cokoliv o lešení, než na emiminu
Máš 26 příspěvků a z toho 6 založených témat.
@rmot píše:
No to je dobře, že jsi tady. Kde jinde ti lépe poradí cokoliv o lešení, než na emiminuMáš 26 příspěvků a z toho 6 založených témat.
Díky za radu, asi ti přijdu pogratulovat ![]()
@Majklzee píše:
Díky za radu, asi ti přijdu pogratulovat
Tak to už abych stavěl na kafe
Alespoň bych na živo viděl člověka, který se na emiminu ptá na rady s pronájmem lešení
Až budu potřebovat vědět, jak se stáčí med, asi se zajdu zeptat na fórum o zbraních ![]()
Jestli to budeš pronajímat jednorázově, tak sepiš nájemní smlouvu a zisk dáš příští rok do daní.
Ty dřevěné plošinky podle mě musí mít nějaký bezpečnostní atest. Budou po nich i ve výškách chodit lidi.
Tuto mou poznámu píšu proto, že jsem kdysi pracovala ve firmě, která provozovala i paletárnu a „naše“ palety nebyly určeny pro lešení. Neumím to napsat odborně.