Propálená trouba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Propálená trouba
Ahojte, mám dotaz, trouba u mého sporáku (Bosch, asi 8 let stary) začala vyhazovat pojistky, jakmile zapnu troubu, pojistky vyletí, sporák funguje normálně ta varná deska. Všimla jsem si že na dně trouby je vypálená dírka, cca 1×1 cm. Může to být důvod toho vyhazování pojistek? Samozřejmě na to volám elektrikáře, ale ten může snad až za měsíc. Mně jde spíš teď o to, jestli koupit nový sporák, nebo nahánět toho elektrikáře.. Neporadíte někdo? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud je vypálená díra v kovovém plechu dna, raději bych koupila nový sporák… Oprava může být mnohem dražší a popravdě bych se na něčem takovém bála vařit.
- Citovat
- Upravit
Pokud vyhazuje pojistky, může to být topné těleso. Mě tohle dělala pračka. Mám za to, že díra v troubě nemá vliv na funkčnost- aspon ne tak, že by to trouba poznala a nepekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marmelada78 Koupilas novou? Já dneska našla propálenou díru na dně vestavný trouby Indesit. Asi 7 let stará. Nevyhazuje mi teda pojistky. Do půl roku se budem stěhovat a nějak se mi tu už nechce investovat.
Když jsem to viděla, tak jsem si říkala, že do nový kuchyně koupím nějaké kvalitnější spotřebiče, třeba Bosch.
takže asi si nepomůžu, co?
- Citovat
- Upravit
Nam to delala nedavno topna spirala, uz asi po treti, pokazde stacilo koupit novou. Troubu uz mame 20 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svítící žárovka píše:
@marmelada78 Koupilas novou? Já dneska našla propálenou díru na dně vestavný trouby Indesit. Asi 7 let stará. Nevyhazuje mi teda pojistky. Do půl roku se budem stěhovat a nějak se mi tu už nechce investovat.
Když jsem to viděla, tak jsem si říkala, že do nový kuchyně koupím nějaké kvalitnější spotřebiče, třeba Bosch.takže asi si nepomůžu, co?
Ano, koupili jsme nový sporák. Podle servisáka si dnes člověk značkou moc nepomůže, jakože nelze očekávat že ti Bosch vydrží 30 let jako tomu bylo dřív
Jinak taky říkal že ta propálená dírka sama o sobě není takový problém, ale u nás by zkrátka oprava vyšla asi na 80% ceny nového spotřebiče, takže volba byla jasná, kupovali jsme Electrolux.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit