Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, jdu se nechat očkovat proti tyfu a moje pojištovna (211) tato očkování proplácí. S doklady chci dorazit osobně na pobočku. Nevíte prosím, jak dlouho to proplacení trvá? Nikde jsem nenašla. Děkuji
Obvykle mi to vyplatili do měsíce, někdy i o dost rychleji. Dá se to normálně podat online.
@ugluk píše:
Obvykle mi to vyplatili do měsíce, někdy i o dost rychleji. Dá se to normálně podat online.
Já mám pobočku vedle práce a maličko jsem doufala, že by mi to mohli proplatit rovnou
ale myslela jsem, si že to nevyjde.. děkuji.
No, osobně jsem to podávala kdysi (teď vlastně nevím, jestli to stále ještě jde, no ale poznáš snadno), na ruku mi to ale nedali nikdy, vždycky to muselo projít schvalovacím kolečkem.
@ugluk píše:
No, osobně jsem to podávala kdysi (teď vlastně nevím, jestli to stále ještě jde, no ale poznáš snadno), na ruku mi to ale nedali nikdy, vždycky to muselo projít schvalovacím kolečkem.
jojo, jde to.. moc díky za info ![]()
Za poslední 2 roky, když jsem podávala žádosti o příspěvky, tak ty přes ekomunikaci, byly na účtě výrazně dříve, než ty co jsem nesla na pobočku a zpracovávali na papíře.
Byla jsem na tyfu minuly tyden. Penize prisly za tri dny. Ale zada se uz jenom elektronicky pres e-komunikaci, myslim.
@Me Mimmix píše:
Byla jsem na tyfu minuly tyden. Penize prisly za tri dny. Ale zada se uz jenom elektronicky pres e-komunikaci, myslim.
Fakt? mně psali asi před měsícem, že můžu i osobně.. tak to tam nahraju asi online teda
@denisa.denisa11 Tak mozna ne, ale je mnohem pohodlnejsi zazadat pres ekomunikaci. Druhy den tam bylo videt schvaleno a dalsi den jsem mela penize na uctu. Navic tam mas prehled o cerpani prispevku, kolik ti zbyva a podobne.
Vždy jsem si příspěvky vyřizovala online, do týdne jsem měla peníze na účtě.
Ted jsem si davala prplacet od 211 prispevky z fondu prevence a maji tam, ze se musi vse elektronicky, osobne nejde. Je to pres ekomunikaci. Intuitivni je to tak napul, da se s trochou premysleni. Potrebujes potvrzeni o uhrade a potvrzeni o aplikaci oddoktora, naskenovane.
Naposledy jsem dávala žádost přes datovou schránku a do týdne byly peníze na účtu.
Resim on line, penize mivam na uctu v radu dni, do tydne urcite