Proplacení očkování

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
232
21.8.23 15:51

Proplacení očkování

Ahoj, jdu se nechat očkovat proti tyfu a moje pojištovna (211) tato očkování proplácí. S doklady chci dorazit osobně na pobočku. Nevíte prosím, jak dlouho to proplacení trvá? Nikde jsem nenašla. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
68929
21.8.23 15:57

Obvykle mi to vyplatili do měsíce, někdy i o dost rychleji. Dá se to normálně podat online.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
21.8.23 16:00
@ugluk píše:
Obvykle mi to vyplatili do měsíce, někdy i o dost rychleji. Dá se to normálně podat online.

Já mám pobočku vedle práce a maličko jsem doufala, že by mi to mohli proplatit rovnou :D ale myslela jsem, si že to nevyjde.. děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68929
21.8.23 16:03

No, osobně jsem to podávala kdysi (teď vlastně nevím, jestli to stále ještě jde, no ale poznáš snadno), na ruku mi to ale nedali nikdy, vždycky to muselo projít schvalovacím kolečkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
21.8.23 16:07
@ugluk píše:
No, osobně jsem to podávala kdysi (teď vlastně nevím, jestli to stále ještě jde, no ale poznáš snadno), na ruku mi to ale nedali nikdy, vždycky to muselo projít schvalovacím kolečkem.

jojo, jde to.. moc díky za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
21.8.23 16:28

Za poslední 2 roky, když jsem podávala žádosti o příspěvky, tak ty přes ekomunikaci, byly na účtě výrazně dříve, než ty co jsem nesla na pobočku a zpracovávali na papíře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.8.23 17:00

Byla jsem na tyfu minuly tyden. Penize prisly za tri dny. Ale zada se uz jenom elektronicky pres e-komunikaci, myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
21.8.23 17:03
@Me Mimmix píše:
Byla jsem na tyfu minuly tyden. Penize prisly za tri dny. Ale zada se uz jenom elektronicky pres e-komunikaci, myslim.

Fakt? mně psali asi před měsícem, že můžu i osobně.. tak to tam nahraju asi online teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
357
21.8.23 17:07

@denisa.denisa11 Tak mozna ne, ale je mnohem pohodlnejsi zazadat pres ekomunikaci. Druhy den tam bylo videt schvaleno a dalsi den jsem mela penize na uctu. Navic tam mas prehled o cerpani prispevku, kolik ti zbyva a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
21.8.23 17:24

Vždy jsem si příspěvky vyřizovala online, do týdne jsem měla peníze na účtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
21.8.23 17:29

To je mazec, určitě teda podám online.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
21.8.23 18:22

Ted jsem si davala prplacet od 211 prispevky z fondu prevence a maji tam, ze se musi vse elektronicky, osobne nejde. Je to pres ekomunikaci. Intuitivni je to tak napul, da se s trochou premysleni. Potrebujes potvrzeni o uhrade a potvrzeni o aplikaci oddoktora, naskenovane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
21.8.23 18:42

Naposledy jsem dávala žádost přes datovou schránku a do týdne byly peníze na účtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66806
21.8.23 18:43

Resim on line, penize mivam na uctu v radu dni, do tydne urcite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie