Propolis jako dezinfekce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
175
30.3.20 17:53

Propolis jako dezinfekce

Ahoj holky prosím Vás. Mám doma propolis a napadlo zda jde využít jako dezinfekce rukou. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
30.3.20 18:03

To nevim, on samotný nezředěný by mohl podrazdit kůži a koncentrovaný asi zase nebude mit takovou sílu, aby ty ruce vyloženě vydezinfikoval :think: ale jestli nic jiného nemáš, tak asi lepší, než nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
30.3.20 18:10

To si vezmi radši jodisol nebo betadinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
30.3.20 18:57

@terien propolis se louhoval v alkoholu. Manžel tvrdí že když jedna k jedné se smícha s tekutým mýdlem dá se používat jako desinfekce rukou, ale já si nejsem jistá právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
30.3.20 18:57

@ProfZav Děkuji za doporučení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.3.20 19:00
@katern píše:
@terien propolis se louhoval v alkoholu. Manžel tvrdí že když jedna k jedné se smícha s tekutým mýdlem dá se používat jako desinfekce rukou, ale já si nejsem jistá právě.

Já bych to do mýdla nedávala, ale na druhou stranu budeš mít max. vysušené a podrážděné ruce, nic horšího se stát nemůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4956
30.3.20 19:40

Do mýdla ne. Potřebuješ aspoň 60% líh. Jestli to mělo víc procent, zred to destilkou. Já mám ve spreji líh na pupík a pár kapek teatree olejicku. Nebo se přidává myslím glycerin, aby to nebylo tak tekuté, ale to bys pak musela mít silnější ten alkohol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat