Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj. Poprosím o výpočet. Ještě se v tom nevyznám. Poslední a první den MS byla 5.11. 2012. Jaký týden těhotenství tedy jsem?
Děkuji ![]()
Zadej si do googlu tehotenska kalkulacka a spocitej si to, ne?
@archienka1 píše:
Tak 4. nebo 5.?
dneska končí 5 týden a zítra najíždí 6 týden
Na kalkulačce mi vyjelo 4+6tt. Zítra mám jít na UTZ, minulé pondělí tam ještě nic neviděl, tak nevím, jestli uvidí už něco zítra… Spíš si mě chce pozvat ohledně zdravotního stavu, bude mě kontrolovat asi více, jelikož jsem chron. nemocná… Uvidíme, každopádně děkuji ![]()
@klarucha píše:
Na kalkulačce mi vyjelo 4+6tt. Zítra mám jít na UTZ, minulé pondělí tam ještě nic neviděl, tak nevím, jestli uvidí už něco zítra… Spíš si mě chce pozvat ohledně zdravotního stavu, bude mě kontrolovat asi více, jelikož jsem chron. nemocná… Uvidíme, každopádně děkuji
4+6tt, takže 5.týden, který zítra ukončíš (5+0tt) a pozítří budeš začínat 6.týden (5+1tt)
Ahoj holky prosím o radu! k dr jdu až příští týden, ale mám dilema nevím jaký datum mám počítat. menstruaci jsem měla 8.8 a trvala 5 dní poté ten samí měsíc 29.8 ale jen 3 dny ale spíš jen hustší špinění. Měla jste to někdo? v kterém tt jsem?
@natalkaa podle poslední ms 8.8. bys měla být cca 8+4 takže devátý týden. To špinění kolem 29.8. mi připadá jako uhnizďování.