Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můžeš i nemusíš, počkej si na další test nebo na návštěvu doktora, my ti do dělohy nevidíme ![]()
Mohla být později ovulace, proto MS mešká. Nebo jsi těhotná, to ti ale asi nikdo neřekne. Myslím, že těhotenský test je lepší metoda na určení těhotenství než poradní sbor e-mimina ![]()
Počkej pár dní, a buď přijde MS, nebo zopakuj test.
@1simona1 píše:
Můžeš i nemusíš, počkej si na další test nebo na návštěvu doktora, my ti do dělohy nevidíme
no i kdyby tak tam touhle dobou asi nic neuvidíme, to ani doktor ![]()
Ahoj zakladatelko dneska jsem 33 Dc a ms nikde, myslis ze muzu byt tehotna? ![]()
Mě spis zajímalo jestli je tu nějaka holcina co byla tehu ale testy byli negativní…
@gabka20 píše:
Mě spis zajímalo jestli je tu nějaka holcina co byla tehu ale testy byli negativní…
Jo, bylo jich tu hodně ale tady ti někdo neřekne jestli si nebo nejsi ![]()
@gabka20 píše:
Každá, která dělala test moc brzo
Podle poslední MS bys byla tak ve 4. týdnu, takže testy opravdu ukázat nemusí, i když těhotná budeš. Chce to trpělivost ![]()
@jaja84 píše:
Ahoj zakladatelko dneska jsem 33 Dc a ms nikde, myslis ze muzu byt tehotna?
Ano, jsi
![]()
@dani24687 jezisi ja to vedela, ja mam takovou radost, moc dekuju jdu to rict manzelovi
![]()
@jaja84 píše:
@dani24687 jezisi ja to vedela, ja mam takovou radost, moc dekuju jdu to rict manzelovi![]()
![]()
Jsem ráda, že jsem ti to mohla potvrdit zrovna já
Pozdravuj manžela a oslavte to ![]()
@dani24687 uz jsem mu to rekla, neveril svym usim
moc ti dekuju za radu, pomohla jsi mi
![]()
@jaja84 píše:
@dani24687 uz jsem mu to rekla, neveril svym usimmoc ti dekuju za radu, pomohla jsi mi
![]()
Ráda pomůžu
![]()
@jaja84 dámy opravdu trapne..člověk se snaží o miminko nemyslí na nic jineho hledá pomoc kde může a vy z toho mate legraci..:(
Ahoj holky, PM byla 10.11., nechraneny styk 21.,23.11 a 1.12, teď 6.12 jsem mela dostat menstruaci a nedostala. Testy jsou negativni. Je to brzo na test? Mohla bych být tehotna? K lekari se dostanu až po novem roce..
Miminko bych uvítali kladně..