Intenzivní píchání na stydké kosti a bolesti

3.3.12 09:21

Prosím o radu!!!

Dnes jsem 11+4tt. Předtím jsem neprožívala těhotenství zejména co se nevolností týče. Spíše únava, bolesti v podbřišku a podobně. Cca 3 dny mám divný pocit a stres… bolest dělohy ustala, pnutí prsou taktéž povolilo, ale jsou velká a tmavé bradavky, výtoky již téměř nemám. Neustále se sleduji, ale to je také pěkný stres.
Co mě ale trápí už druhý den je intenzivní píchání na stydké kosti (jakoby u poštěváčku ) a někdy zase zvláštní pocit a bolest na čípku.
Měli jste to některá také? Jsou mé obavy přehnané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lenkaamimi
3.3.12 09:24

jo jo tyto příznaky znamenají, že těhotenství pokračuje a přesně v tomto období jsou tyto příznaky typické :-) taky jsem to měla. při obou těhotenství :-)

• Citovat
  • Upravit
5277
3.3.12 09:26

Obavy jsou přehnané, neboj. Jako bys popisovala moje těhotenství :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
3.3.12 09:26

Řekla bych že v tomhle týdnu je to naprosto normální ;) pro svůj klid si můžeš zajít k dr, na prohlídku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
3.3.12 09:32

ahojda, to, co popisuješ, je normální neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.12 09:52

Lepší holky neznám:-D díky moc… ještě mi ale prosím řekněte, nahmataly jste si v tomto týdnu už dělohu? Já mám břicho celkově strašně nafouklé, ale rozhodně nad stydkou sponou dost vyklenuté…zejména, když stojím:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
3.3.12 09:58
kikinecka23 píše:
Lepší holky neznám:-D díky moc… ještě mi ale prosím řekněte, nahmataly jste si v tomto týdnu už dělohu? Já mám břicho celkově strašně nafouklé, ale rozhodně nad stydkou sponou dost vyklenuté…zejména, když stojím:-).

Ještě myslím nenahmatáš… zkus za 14 dní, tři týdny a to jen vleže na zádech kousínek nad stydkou sponou velikost jak malý balonek, ale neboj, až ji budeš mít pod žebrama, už přehlídnout nepůjde :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenkaamimi
3.3.12 10:13
kikinecka23 píše:

já jsem byla hlavně strašně nafouklá, jak na pátém měsíci..už od nějakého šestého týdne..fakt břicho jsem měla teda.

• Citovat
  • Upravit
14090
3.3.12 10:36
Pipet píše:
kikinecka23 píše:
Ještě myslím nenahmatáš… zkus za 14 dní, tři týdny a to jen vleže na zádech kousínek nad stydkou sponou velikost jak malý balonek, ale neboj, až ji budeš mít pod žebrama, už přehlídnout nepůjde :P :mrgreen:
:mrgreen: líp bych to nenapsala :potlesk: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 09:24

Děkuji za odpovědi.
Musím ovšem říct, že dnešní „řezání a bodání“ v děloze-na čípku, je tedy silnější. Co vše musíme kvůli miminku přežít :srdce:
Nikdy jsem ovšem nebyla víc paranoidní a úzkostlivá jako v tomto týdnu. Je to asi už celoživotní boj, prostě těhotenstvím počínaje se o dítka začínáme bát…a strach už se nás nikdy nepustí 8o .
O případné Vaše příznaky na konci 1.trimestru se s Vámi ještě ráda podělím:-).

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
29.6.12 14:56

Ahoj holky. Tyto problémy píchání mám teď taky. Jsem ale v 7+2 a do teď mi nic nebylo:) ve středu sem byla ještě na kontrole, kde mi doktor potvrdil těhu a že bije srdíčko a dnes v práci mě na chvilku vyjukalo píchání za stydkou kostí které výstřelovalo k pupku.. Jsem poprvé těhotná a vyplašena samozřejmě:):) doktor ví samozřejmě nejlépe ale zkušenosti jsou taky k nezaplacení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1156
29.6.12 20:58

Jsem rada že je to běžná věc a přítel si dělá srandu, že to jsou beztak zaražené.. No víte co :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí