Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem, potřebovala bych poradit co se týče barvy koberce do ložnice ( musí tam být). Pro představu, postel bude tato http://www.nabyteksalit.cz/…ostel-luso1/ za čelem postele bude tato tapeta: http://www.na-zed-tapety.cz/…ock-3-255679 a zbytek zdí bude vymalovaný v barvě kytek, budou tam namontované i černé lampičky, nábytek bude také černý a ted nevím jakou barvu koberce, aby to tam nebylo úplně tmavé. Nemáte někdo nějaký nápad? Děkuju.
Mě by se líbil takovej ten s delším chlupem a bílej… miluju takový koberce, jsou měkoučký a vypadaj krásně
a myslim, že by se ti tam k tomu hodil, je to neutrální barva… jen je ta bílá malinko nepraktická no
sama bych takovej do ložnice jednou chtěla ![]()
@Týna K. Je tak to já bílej a vlasatej nemůžu, čekáme čtvrtý mimi, a nejstaršímu dítku budou čtyři roky, to by ten koberec dostal pořádný zápřah.
Já bych zvolila barevný koberec… buď stejně tyrkysový jako je na tapetě, případně i jinou barvu aby to rozzářila a nebylo to všechno nudné černobílé… v jaké barvě budou skříně? komody? a zbytek zdí? ![]()
Příspěvek upraven 21.05.13 v 18:04
Rozhodně bílý nebo krémový, s vysokým chlupem.. Ale já bych teda dala ty kytky na tapetě fialové
Né že bych měla tu barvu nějak extra ráda, ale k té posteli to byla první barva, která mě napadla. Ale na to ses neptala..
![]()
@mischelinmisa Tak to chápu, to je jediná velká nevýhoda takovýho koberce… všechno je na něm hned vidět :/
@jalemina Nábytek bude také černý, tyrkysový koberec nechci dávat, přijde mi to, že by se ty zdi slily s kobercem.
Jediná barva koberce co mě napadla je černá, ale to by pokoj byl asi moc tmavý.
@Týna K. Ta údržba musí být děsná
Nevim, nevim, jeslti bych do něj šla, i kdybych byla bezdětná ![]()
@mischelinmisa to bys měla vážně hodně tmavý… ještě třeba takovej jakoby do stříbrna by ti tam podle mě šel… není úplně tmavý a nebude na něm všechno vidět a myslim, že i s tou tyrkysovou tapetou by si mohl sednout.
@mischelinmisa píše:
@jalemina Nábytek bude také černý, tyrkysový koberec nechci dávat, přijde mi to, že by se ty zdi slily s kobercem.Jediná barva koberce co mě napadla je černá, ale to by pokoj byl asi moc tmavý.
tak píšeš jen o tapetě, takže zbytek zdí bude tyrkysovej?? to potom je koberec ve stejné barvě blbost to jo… no já bych dala fakt nějakou barvu, možná klidně i vínovou nebo tak
Nebo zbytek zdí spíš bílou a ten tyrkys koberec, to by bylo lepší si myslim ![]()
@jalemina Já si k tomu bílou nedovedu představit, ložnice sew dnes tapetuje a maluje, taže barva zdí je jistá ![]()
@mischelinmisa píše:
@jalemina Nábytek bude také černý, tyrkysový koberec nechci dávat, přijde mi to, že by se ty zdi slily s kobercem.Jediná barva koberce co mě napadla je černá, ale to by pokoj byl asi moc tmavý.
néé černej ne, by to bylo jak v kobce, a máš černej nábytek…
Nohy od posele jsem si ted všimla, že jsou stříbrný, tak nějakej šedej? Tmavě? Světle?
@jalemina píše:
néé černej ne, by to bylo jak v kobce, a máš černej nábytek…
aha
¨
teď jsem ještě řádně koukala na ty fotky tapety.. tak už vím.. hnědou jako je uprostřed kytek. Na třetí fotce je postel hnědá i s přehozem, a vůbec to nevypadá blbě..