Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, musím se vás na něco zeptat, je to asi 14 dní co jsme měli s přítelem nechráněný pohlavní styk a dva dny na to sem dostala menstruaci ale byla uplně minimální. a ted už týden mě bívá špatně od žaludku, dnes mě začli trošku bolet prsa, mám je dost citliví na dotek a pořád mě pálí žáha, tak sem se chtěla zeptat jestli je možný abych byla těhotná a kdy si mám asi udělat test, dneska sem si dělala a byla tam jen jedna čárka, nevím jestli není brzo, mám počkat až do menstruace??? tu mám mít 24 díky holky ![]()
Hm, mislim, ze muzes bit tehotna… Skus si udelat jeste test… Anebo uplne nejlip - zajdi k doktorovy ![]()
@Black_Orchids píše:
Hm, mislim, ze muzes bit tehotna… Skus si udelat jeste test… Anebo uplne nejlip - zajdi k doktorovy
já myslím, že těhotné se bít nemají… ale do doktora bych šla ![]()
@Regina Hero píše:
já myslím, že těhotné se bít nemají… ale do doktora bych šla
@Black_Orchids píše:
Hm, mislim, ze muzes bit tehotna… Skus si udelat jeste test… Anebo uplne nejlip - zajdi k doktorovy
. Snad mYslim a Zkus ne??? A doktorovy je jako k panovi takze doktorovi, ne??? To je asi sranda, ne?
Dneska sem si ty testy dělala 2 a nic tak ještě skusím počkat. Kdy si mám zhruba udělat další test??? ![]()
Těhotná být můžeš, udělej si test ještě po termínu očekávané menstruace…
slečny, chtělo by to procvičit mateřský jazyk
![]()
Zitra? myslíž že když sem ta dneska měla jen jednu čárku že tam zítra budou dvě?? já se z toho čekání zcvoknu ![]()
@Taminka píše:
![]()
. Snad mYslim a Zkus ne??? A doktorovy je jako k panovi takze doktorovi, ne??? To je asi sranda, ne?
Co myslíš ![]()