Je to tam? //

4515
2.12.12 17:13

Prosím poraďte, je to tam?

Zdravím nastávající maminky, obracím se k vám pro radu :)Dva měsíce si s přítelem nedáváme pozor a teď na mě vykoukly dvě čárky. A teď k dotazu, mám cyklus asi 25-30, poslední MS 5.11, může to být těhotenství? Kdy nejdříve k dr? Jsou normální křeče v břiše jako při ms, a výtok?

ps: foceno dnes, čárky trošku zmizely, ale normálně jdou vidět lépe, děkuji za všechny odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2331
2.12.12 17:14

:mrgreen: to snad vidí i slepec že ano..gratuluji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.12.12 17:14

To je těhotenství, gratuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
2.12.12 17:15

Je to tam. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.12.12 17:15

Jo jdou vidět, ale není to nějak brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
2.12.12 17:16

Jasan že je to tam :D gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.12 17:21

Já to tam vidím :palec: a gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
2.12.12 17:22

Gratulace k pozitivnímu těhotenskému testu :kytka: Budeš tak přibližně v 5 tt, k doktorce můžeš naklusat samozřejmě hned, pokud to chceš mít potvrzené. Já bych u sebe s druhým těhotenstvím počkala do 8 tt, aby byla rovnou vidět srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
2.12.12 17:24

Je to tam gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
2.12.12 17:25

To je snad poprvé, kdy tam něco vidím :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
2.12.12 17:32

Udělaly jste mi radost, pořád se mi to zdálo brzo a přítel tvrdí, že to čárka není :D tak to si teda ještě počkám :) jo a ještě jeden dotaz, za dva týdny jedeme na týden na dovolenou, pokud bude sníh, tak se chystáme na snowboard, jezdím 5 let, tak myslím, že docela dobře, ale stejně, můžu jezdit, nebo raději ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.12.12 17:37
@Deninina píše:
Jo jdou vidět, ale není to nějak brzo?

Vzhledem k tomu, že jsem měla menstruaci stejně a měla jsem pozitivní test už minulý týden(toho oblíbenýho ducha :pankac: ) a v pondělí už dálnice (obyč test za pakatel, ale s citlivostí 10mlU), tak nevidím důvod, proč bys ty nemohla mít pozitivní test vpodstatě v den menstruace :lol:

Obrovská gratulace!!! Jinak já zatím netuším, kdy půjdu k dr. Nechci to supěchat, ale zároveň se chci ujistit, že je to tam, kde to má být, tedy v děloze a ne mimoděložní :nevim: Takže možná příští týden :think:

Příspěvek upraven 02.12.12 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.12.12 17:37

Můžeš, jezdi opatrně tak, abys nespadla a nedřep jako praví snoborďáci uprostřed sjezdovky, pokud možno tak, že tě jedoucí nad tebou nemůže vidět, na zemi :cert: :mrgreen: promiň, jsem zarytý lyžař, abys neprochladla, jinak bych jela, já lyžovala v Alpách ještě na konci 5.měsíce, taky lyžuju spoustu let, tak se znám.
Jinak čárka to je a pěkně sílí, stejná jako ta kontrolní bude do 14-ti dnů, a k doktorvi bych taky počkala tak 3 týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.12.12 17:41
Z vlastní zkušenosti, pokud byla silná dálnice už před menstruací, troufám si tvrdit, že je v děloze, s mimoděložním jsem měla ještě týden po datu menstruace stěží polovinu sytosti té kontrolná, hcg rostl pomalu. Pak s Kamkou za dva měsíce už tou dobou, kdy bylo embryo v děloze, byla tou dobou už dávno sytější jak kontrolní.
@Amys píše:
Vzhledem k tomu, že jsem měla menstruaci stejně a měla jsem pozitivní test už minulý týden(toho oblíbenýho ducha :pankac: ) a v pondělí už dálnice (obyč test za pakatel, ale s citlivostí 10mlU), tak nevidím důvod, proč by zakladatelka nemohla mít pozitivní test vpodstatě v den menstruace 8oZakladatelko, obrovská gratulace!!! Jinak já zatím netuším, kdy půjdu k dr. Nechci to supěchat, ale zároveň se chci ujistit, že je to tam, kde to má být, tedy v děloze a ne mimoděložní :nevim: Takže možná příští týden :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
2.12.12 17:44

@terinka4444 Díky, tak to jsi mě uklidnila. Já trpívám na cysty, takže mívám tak nějak bolesti, takže trošku plaším (a manžel se směje, že jsou tam dvě, chce se mi furt blejt :| ). Ale ono nic z toho není směrodatné. Ovulaci jsem měla brzo a břicho už po těch těhotenstvích taky není, co bevalo, no, takže mi vyleze téměř okamžitě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí