Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@ka2ka píše: Více
No, jestli je to třeba konzerva, která má spotřebu za 3 roky, tak je 8 dní úplně jedno. Jestli je to jogurt, který vydrží 14 dní, tak je 8 dní celkem dost…
@ka2ka píše: Více
já to chápu, jako jestli to má celkovou trvanlivost třeba 2 měsíce, nebo 8 dní,
po upřesnění od zakladatelky bych to teda nejedla
@1010 píše: Více
A to já naopak vcelku běžně. Provedu organoleptické vyšetření a sežeru
Samozřejmě podle typu potraviny, způsobu skladování atd.
@Afrikana píše: Více
ale ona to ještě nikdy neměla, tak neví, jak to má chutnat ![]()
Vypadalo to špatně? Pachlo to? Pokud ne, mělo to dobrou konzistenci a chutnalo to dobře? Tak tomu nic nebylo.
@Afrikana píše: Více
Fakt? Mně se dcera po lehce prošlým zeblila jak amina… ![]()
@Jahru píše: Více
No, nevim, kolik uzivatelek vi, co jsou senzoricke ci organolepticke vlastnosti potravin.
Ale docela me u tohoto vyrobku prekvapilo jeho slozeni. Vse je fermentovane, takze mesic sem, mesic tam, nehraje roli. Ale kdo da za 150g ochuceneho tofu da stovku, to mi hlava fakt nebere. ![]()
@Fee-bee píše: Více
ten, kdo když tuhle šmakuládu prdne na pánev a ohřeje to, tak to nazývá „uvařila jsem večeři“ ![]()
@Fee-bee píše: Více
No, kazdej na to není, že…ale dceři to do ty doby chutnalo, tak 1× tydne si ho dala ráda.
Když se dobře ochutí ![]()
@marcellia Tak samozrejme nerucim za to, co jste meli doma
, ale ja tofu v lednicce vetsinou mivam dyl a vsechno v pohode.
@stinga píše: Více
To fakt nepochopim. Za stovku bych si uvarila 150g jinych dobrot. Za to bych dostala peknou hovezi svickovou, foie gras, hrebenatky nebo tiger prawns… A nekdo to da za tofu. ![]()
@Fee-bee to bohužel nevim, ale pochopila jsem správně, že je to podle vás v pohodě a nic tomu není?
Děkuji moc