Prošlý těhotenský test půl roku

15.2.22 17:07

Prošly těhotenský test půl roku

Ahoj, delala jsem si těhotenský test v den kdy jsem měla dostat menstruaci a byl jasně negativní. Ale byl víc jak půl roku prošly. Myslíte že to může mít vliv? Už jsem si objednala nové, ale než dojdou jsem netrpělivá, a taky jsem si ho dělala až šel malý spát, a ten den jsem strašně pila, snad od rána 1, 5 litrů vody než jsem se testovala.diky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35432
15.2.22 17:25

Neřekla bych, že se na testu může něco tak relativně rychle zkazit. Další může být pozitivní a nebo nemusí.
Litr a půl za den je snad normální vypít. Spíš je to dost málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.22 17:31

@Fiducia myslím během rána, že jsem do te doby než jsem si udělala ve 12 test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
15.2.22 17:36
@Adriana.M. jo tak :lol: Když šel spát, zní jako vypila do večera ;)
Nicméně pořád platí že
@Fiducia píše:
Další může být pozitivní a nebo nemusí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.22 17:42

@Fiducia je mi jasné, ja někde četla, že když je to na začátku, a hodně se pije že ten výsledek může být negativní, myslela jsem jestli nekdo nemá zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
15.2.22 18:08

Může a nemusí. Ráno si dojdi do lékárny nebo drogerie pro nový a nemusíš čekat až ti dorazí objednávka. A tt se doporučují dělat ráno po probuzení z určiteho důvodu - že ta moč je koncentrovaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.22 18:10

@fíkofka zítra by to snad mělo dorazit, počkám si teda do čtvrtku na ráno. To už by mi stejně končila ms. Tak uvidím. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.2.22 18:42

Měla jsem test prošlej rok, obyčejný Pepino, testovala jsem před menzes a pozitivní vyšel spolehlivě. Pokud jsi testovala v termínu, tak by v případě těhotenství vyšel i kdyby jsi vypila bazén…

• Citovat
  • Upravit
15.2.22 18:46

@Janli no zkoušela jsem hned první den od vynechání ms. Nikdy se mi nestalo že by se mi opozdila ms, mám ji jak hodinky. Dneska je to teda 2 den od vynechání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
15.2.22 21:52
@Adriana.M. píše:
@Fiducia je mi jasné, ja někde četla, že když je to na začátku, a hodně se pije že ten výsledek může být negativní, myslela jsem jestli nekdo nemá zkusenost.

To může. Taky může být později ovulace a v prvních dnech po vynechání zatím ještě negativní test. Cizí zkušenosti neřeknou, jak je to u tebe.
Můžeš si zajít na krevní test do laboratoře, dělají všude, stojí to 2-3 stovky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
17.2.22 07:05
@Adriana.M. píše:
@fíkofka zítra by to snad mělo dorazit, počkám si teda do čtvrtku na ráno. To už by mi stejně končila ms. Tak uvidím. Děkuji :)

Tak co test? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.2.22 07:40

@Fiducia negativní, a pak jsem hned dostala i ms, nevěděla jsem že to opožděni může být z 3 dávky na covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
22.2.22 12:21

@Adriana.M. zpoždění může být i z menších věcí, z nachlazení, z psychiky. Ať se žena upne na těhotenství z jakéhokoli důvodu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.22 12:06

@Fiducia mi se to nestává, měla jsem to jako hodinky. Tak jsem si myslela že jsem těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
23.2.22 13:13
@Adriana.M. píše:
@Fiducia mi se to nestává, měla jsem to jako hodinky. Tak jsem si myslela že jsem těhotná

Může se to stát úplně každé ženě. A samozřejmě těhotenství je jedna z příčin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí