Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj,
prosim mate zkusenosti s temito protiskluzovymi teplacky?
Vypadaji dobre ale stoji hodne penez a na bazaru nemohu zadne najit. Ma smysl kupovat nove?
Cetla jsem diskuse ze se casto ty protiskluzove plochy protaci, ale nebyla to konkretne tato znacka.
Dekuji
Za ty prachy bych do toho urcite nesla. Prodavaji se i protiskluzovy navleky na kolena, staly cca 150kc ![]()
Já jsem měla pro malého jinou značku a fakt mu to pomohlo, konečně se s tím rozlezl
máme hladkou dlažbu doma.
Je možný si vyrobit protiskluzové tepláky (nebo cokoli dalšího) doma, je na to barva. Stačí do vyhledávače zadat: protiskluzová barva na textil
@prokopa Dekuji za tip. Ale myslim si ze tohle by nefungovalo - nemam totiz spravne kalhoty na ktere by to slo dat. Na, normalni’ volne teplaky to nema smysl. Ty by se urcite protacely, stahovaly ze zadku atd. Ty kalhoty by mely podle me byt z nejakeho pevnejsiho materialu a tesnejsi, aby se nepretacely a s vysokym pasem, aby se nestahovaly ze zadnice. Takove bohuzel nemam. I tak dekuji za tip.
@Mish05 měli jsme kalhoty Polezu, sice jen na chvilku, tak měsíc dva, než začal poradne lézt ve všem. V urcitem období, když se rozlezal, bylo vidět, když je najednou neměl, jak mu to podkluzuje a štve ho to ![]()
Jinak se během nošení ty kalhoty vyzve neznicily, prala jsem je s normálním oblečením a protiskluzová vrstva byla stále jako nová. Měli jsme dvoje na stridacku.
@Semtex píše:
@Mish05 měli jsme kalhoty Polezu, sice jen na chvilku, tak měsíc dva, než začal poradne lézt ve všem. V urcitem období, když se rozlezal, bylo vidět, když je najednou neměl, jak mu to podkluzuje a štve ho tooJinak se během nošení ty kalhoty vyzve neznicily, prala jsem je s normálním oblečením a protiskluzová vrstva byla stále jako nová. Měli jsme dvoje na stridacku.
Ja jen reaguji, ja na doporuceni v jiny diskuzi, myslim ze to bylo i primo doporuceni @Semtex jsem poridila. Mam jedny z ty stranky polezu a pak jsem poridila dvoje geckoeco. No, hodnotim asi lip ty druhy, na ktery se ptas, prijde mi, ze s nima ji to klouze min. Jinak je pouziva cca tyden, neleze no, ale verim ze ji to pomuze, jako urcite je videt, ze je to lepsi nez bez nich. ![]()
@Euforia píše:
Za ty prachy bych do toho urcite nesla. Prodavaji se i protiskluzovy navleky na kolena, staly cca 150kc
Ty jsou ale uplne k nicemu. ![]()
@Euforia Ty návleky byly u nás absolutně k ničemu. Buď se to přetočilo, nebo sesunulo.
Pak jsem zkusila i počmárat tepláky a punčocháče tou spešl barvou, a taky katastrofa. Nakonec jsem se na to vykašlala, koupila do obýváku a kousku kuchyně přechodně levný koberec a bylo po problému
Když malá přešla od lezení na chůzi zase jsem ho vyhodila. Pomohlo jí to dost.
Moc dekuji vsem. Ty z polezu.cz mi prijdou trochu jako pracovni do vykopu
tak jsem objednala 1× polodupacky geckoeco. Tak snad se do nich nasouka. Koberce kusove mame, mam i penove puzzle a yogamatku na zemi, ale samozrejme na nich nechce byt a plazi se tam kde nejsou. Jinak vsude plovoucky.
Koupila jsem protiskluzové ponožky geckoeco a je zajímavé, že mi nepřišel žádný email na recenzi, kolik dát hvězdiček a všechno tam má 4,9-5 hvězd a pozitivní recenze. Myslim, že falešné, ale je to škoda, jelikož vypadají dobře (syn si doma ponožky bohužel sundavá, takze sice vím, že fungují, ale nevyužijeme je)
@ŽížalaJulie píše: Více
Já kupovala v listopadu a taky nic nepřišlo. Ale polodupačky jsou super, tak jsem teď doobjednávala další a dnes mi přišel email na hodnocení.