Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj holky,
Na netu jsem našla víc typu střihu kojicich triček, satu, mikin..na zipy, do v, překrývajíci přes prsa… vzhledem k tomu, že je to docela draha záležitost, tak jsem se chtěla poradit, s jakým střihem mate nejlepší zkušenost s ohledem na kojení jinde než doma.. a ideálně s velkýma prsama..ono to předpokládám bude proti těm menším fakt rozdíl
diky ![]()
Hele za sebe říkám klasické tričko bez knoflíků, v chladu obyč mikinu, které jsem prostě jenom vyhrnula dle potřeby. Takže opravdu koukal jenom ten kousek prsa a ani ten vlastně nebyl vidět při tom kojení. No a vlastně břicho které mi díky vyhrnutému tričku koukalo jsem zakryla dekou nebo látkovou plenou
prostě žádný stres
ono samozřejmě trh se nám snaží vnutit co nejvíc věcí které údajně na kojení potřebujeme ale věř mi že všelijaké šaty a trička s různými prostřihy atd vlastně nepotřebuješ. Nebo alespoň mě to tak přišlo.
a prsa mám velký
košíček f někdy g ![]()
Mně vyhovovalo něco takového nebo jsem nosila košile a tak, no…
Nejlepší jsou kojici tilka z Lidlu. Kojici trika jsou taky fajn. Nebo cokoliv se zavinovacim strihem. To oblečení na kojení má pro mě své opodstatnění a využívám ho hodně. Super kojici věci má Esprit v e-shopu.
Naopak vyhrnovat klasické triko mi vůbec nevyhovuje, nesnáším odhalena zada, a musis to vyhrnout až po lopatky. Je mi neprijemne i když přes to mám mikinu, která by ta zada prikryla. Proste toto neeee. A navíc se to triko tím vytahava, přišlo mi to Škoda.
Já používám klasická trička do V… prostě prso vytáhnu vrchem, když jsem na veřejnosti hodím si přes rameno plenku. Takové ty vyhrnovací trička kojící nemůžu, mám pocit, že trvá věčnost, než to prso vytáhnu. No a pak mám pár takových „zavinovacích“ trik z Gatu.
Mě na ven vyhovují tílka co mají odepínací ramínko stejně, jako kojící podprsenka, jenom odcvaknu ramínko, nakojim a zas pricvaknu
ale nemám úplně mega prsa, teď tak trojky
naopak mi nevyhovují taková ty zavinovaci, jak se jenom odsune část přes prso a vytáhne se jenom bradavka, to sem měla v porodnici a bylo to ke vzteku, mimo jiné sem byla pořád mokrá
hele to budeš muset vyzkoušet co ti sedne. Já kolikrát mám i jen obyč tílko nebo šaty na tenká ramínka a jen si stáhnu to ramínko.
Co sem hledala, myslím že jsou jen dva typy kojících triček. Zkus objednat od každého jeden kus a uvidíš. Každému sedne něco jiného.. an mě taky není se někde vystavovat v klasickém tričku, potřebuju vytáhnout jen kousek prsa a na to jsou kojící trička super, byt taky nechápu tu cenu.. 😔