Ženy nosíte zakasane košile?

Anonymní
5.8.22 16:25

Ženy nosíte zakasane košile?

Holky nosíte košile s dlouhým rukávem zakasane v kalhotech, nebo volně? Příští tyden mě přítel pozval na myslivecko-rybarskou akci, a jako dárek mi donesl krásnou košili. Je to vše v barvách khaki-hneda. Jen si nejsem jistá co bude vypadat lépe, respektive slusneji. Fotku sebe sem dávat nechci kvůli rodině. Postavu mám hodně drobnou, hubenou.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4928
5.8.22 16:36

Normálně bych ti napsala, že záleží na typu postavy, ale vzhledem k příležitosti bych zakasala. Zvlášť jestli estetika outfitu míří směrem k „English countryside“. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
5.8.22 16:38

Ja nosim zasadne zastrcenou, nejradsi mam body kosile, ale je to kvuli me postave, slusi mi to vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
5.8.22 16:46

Pokud jsi hubená, tak určitě košili zastrčit do kalhot. Vypadá to daleko elegantněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.22 16:52
@Thomassss píše:
Pokud jsi hubená, tak určitě košili zastrčit do kalhot. Vypadá to daleko elegantněji.

Je to tenhle typ oblečení. :) Jo hubená jsem pro některé až moc :lol:

• Citovat
  • Upravit
6654
5.8.22 17:13

Jsem hubena a nosim kosile vzdy zastrcene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
5.8.22 17:14

No pokud je ta košile takhle na tělo, tak by k ni byla nejlepší ackova sukne.

Kdyby byla panskeho střihu, tak zakasat a navolnit kolem pasu, a vypadala by lip s “mrkvacema”, jaké se teď hodně nosí, nebo proste s nějakými zkrácenými moderními kalhotami. Kombinace úzká košile plus úzké džíny se mi nikdy moc nelíbila a nenosila bych to tak - zastrcene nebo ne, vypadá to divne a není to vončo.

Leda bych přes to vzít nějakou vestičku (svetrovou), která je přes trup širší a není vyloženě obtahla, to pak jo, a tu košili zastrcit a vesticka ať je zároveň delší přes pas kalhot a schová ho. Klidně se pak do těch kalhot muže dat pasek a tu vesticku zastrcit jen kousek z jedné strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.22 17:16
@Semtex píše:
No pokud je ta košile takhle na tělo, tak by k ni byla nejlepší ackova sukne.

Kdyby byla panskeho střihu, tak zakasat a navolnit kolem pasu, a vypadala by lip s “mrkvacema”, jaké se teď hodně nosí, nebo proste s nějakými zkrácenými moderními kalhotami. Kombinace úzká košile plus úzké džíny se mi nikdy moc nelíbila a nenosila bych to tak - zastrcene nebo ne, vypadá to divne a není to vončo.

Leda bych přes to vzít nějakou vestičku (svetrovou), která je přes trup širší a není vyloženě obtahla, to pak jo, a tu košili zastrcit a vesticka ať je zároveň delší přes pas kalhot a schová ho. Klidně se pak do těch kalhot muže dat pasek a tu vesticku zastrcit jen kousek z jedné strany.

Je to kombinace toho na fotce. Sukni nemám, a na vestu bude teplo. Jsou to úzké džíny, dámská košile.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.8.22 17:18

Je to akce za 14dni, tak snad případně seženu něco jineho :)

• Citovat
  • Upravit
3998
5.8.22 17:35
@Anonymní píše:
Je to kombinace toho na fotce. Sukni nemám, a na vestu bude teplo. Jsou to úzké džíny, dámská košile.

Asi bych volila zastrčenou. A jaké má být počasí? jestli jako dneska, tak se upečeš a je jedno jestli zastrčená nebo na volno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
5.8.22 17:37

Mě se víc líbí zakasane, je to takové upravenější. Na volno sem nosila košile takové ty barvené, něco ve stylu těch dřevorubeckých, přes bile triko, ale samotná jednobarevná košile je zastrčená hezčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
5.8.22 17:37

A jdeš na lov a nebo na zábavu?

Jeslti na lov, tak je samozřejmě praktičtější svršek zakasaný v kalhotech.

Stejně tak ti zakasání pomůže opticky strukturovat postavu, nebudeš vypadat jako trpaslíček ve stanu :-D

Zároveň můžeš použít tzv. francouzské kasání - tedy předek do kalhot a s hezkým páskem a zadní díl volně

Jinak ta fotka té kostkované košile teda vypadá jako od bavorského kroje, takže ideální je k tomu buď dirndl a nebo lederhosen :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.8.22 17:41

Hele asi takhle. :mrgreen: Těm chlapům tam to bude jedno. :mrgreen: Takže buď v klidu a No stress. :mrgreen:
Pár mysliveckých akci jsem zazila. :mrgreen: A nakonec zjistíš, že jsi asi jediná, kdo to řeší. Jinak ženské myslivecké košile ženy a holky neměly zastrcene. Alespon co si vybavuji. :mrgreen: Ale jdu napsat kamarádce, ta nosí myslivecké oblečení v práci. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
5.8.22 17:43

Za mě zastrčit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
5.8.22 17:44

Tak jsem projela pár fotek. Holky měly košile zastrcene. Jen u sukni to bylo jinak. :nevim: Jo a chlapi to měli strcene v kalhotech. :mrgreen: Jenže velká část těch chlapů měla velká bříška. :mrgreen:
Ale tak záleží jak se to bude líbit tobě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková