Tenké pyžamo

6918
15.7.22 23:02

Tenké pyžamo

Ahoj holky,
na stará kolena jsem zjistila, že prostě nesnesu spát v krátkém tričku a kraťasech nebo noční košili. Potřebuju mít zakryté lokty, kolena, jinak mám pocit, že na mě odevšud táhne, a to i v horkém létě.
Nemohly byste mi dát tip na nějaké lehoučké pyžamo? Ale opravdu lehké, tenké a hlavně s dlouhým rukávem a nohavicemi. Děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5837
15.7.22 23:14
@Lojzísek píše:
Ahoj holky,
na stará kolena jsem zjistila, že prostě nesnesu spát v krátkém tričku a kraťasech nebo noční košili. Potřebuju mít zakryté lokty, kolena, jinak mám pocit, že na mě odevšud táhne, a to i v horkém létě.
Nemohly byste mi dát tip na nějaké lehoučké pyžamo? Ale opravdu lehké, tenké a hlavně s dlouhým rukávem a nohavicemi. Děkuju moc :kytka:
:lol: mám stejné „postižení“, ale už delší čas. Mám to až tak daleko, že i když je léto, tak se v noci klepu zimou a nebo mám potom furt rýmičky. :roll: asi ve spaní extremně snižuju teplotu či co? :lol:
Ráda počtu tipy…moje pyžama jsou z Lidlu zatím mi vyhovují, tak akorát na léto.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.22 23:28

@axlpol Z Lidlu? Já kupuju pyžama v M&S a jsou super.

• Citovat
  • Upravit
34322
16.7.22 00:52

Lidl nebo M&S, chce to jemnou prijemnou bavlnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11864
16.7.22 01:03

Já objevila pyžama Treatwear. Jsou tedy dost drahá, ale je to paráda!!! Na léto tenoučká, na zimu hřejivá, už jich mám několik.
Koupila jsem i svojí a manželově mamince letní noční košile jako dárek a taky jsou z nich nadšené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková