Kalhotky k uplym šatům

Anonymní
15.6.22 13:33

Kalhotky k uplym šatům

Ahoj, prosím, jaké nosíte kalhotky k tesnym šatům? Chci si vzít na zkoušku těsné šaty, ale vadí mi, že mi jdou vidět kalhotky. A když si vezmu tanga, tak to taky trochu jde vidět a nehodí se to. Jak to řešíte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2631
15.6.22 13:37

Já pro tyto případy používám bezešvé kalhotky. Není vidět nic. Mám tyhle z Decathlonu. https://www.decathlon.cz/…_/R-p-302507?…

Příspěvek upraven 15.06.22 v 13:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
15.6.22 13:37

Bezešvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.6.22 13:47

Nebrala bych si žádný. Jinak bezešvý jsem koupila v Tezenis, za pár kaček, brazilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
15.6.22 14:00

Jestli je to zkouška ve škole, tak se těsné šaty nehodí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
15.6.22 14:02
@AjaF píše:
Jestli je to zkouška ve škole, tak se těsné šaty nehodí ;)

Přijde mi, že ty myslí tak, že je chce jít někam vyzkoušet, ne na zkoušku do školy.

Ale co my víme, všechny holky z ročníku jsme k jednomu profesorovi chodily na zkoušku zásadně v mini. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
15.6.22 14:30
@AjaF píše:
Jestli je to zkouška ve škole, tak se těsné šaty nehodí ;)

Upnute saty prece automaticky neznamena kratke a s vystrihem, tak proc by se na zkousku ve skole nehodily?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
15.6.22 15:04

Bezešvé nemám (vážně nejsou vůbec vidět? Nechce se mi tomu věřit :think: )… dělají taky takové jenom „krytky“ na frndu… to mi teda přijde jako, když už, tak naprostá zbytečnost :D Ale pro pobavení… třeba to fakt mělo kýžený efekt, ale vyzkoušeno nemám :mrgreen:

Šla bych bez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
15.6.22 15:14

Na zkoušku nechceš upnuté šaty- které jasně upoutávají pozornost k tévmu tělu. Délka úplně nehrajě roli, dlouhé šaty můžou být ve skutečnosti mnohem vyzývavější, když se dobře ušijí…

Takové šaty patří na párty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
15.6.22 16:20

Bezešvé v tělové barvě. Nebo si vezmi pod šaty spodničku. Tanga mi přijdou nevhodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
15.6.22 16:36

Ja mam z tezenisu a spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4279
15.6.22 17:31

Mám otázku na doporucovatelky bezesvych kalhotek- to máte všechny tak pevné vypracované pozadí? Tlustá snad nejsem, pozadí tedy trochu slovanské, u jakýchkoli kalhotek je vidět lem, který se prostě trochu zarizne. Když jsou bez gumiček, tak se zase shrnuji :nevim: takže za mě tanga nebo naostro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 17:31

@AjaF a hodí se na zkoušku do školy šaty, které mají volné ramena? Takové černé letní šaty, ale na ramínka. Já moc formálního oblečení totiž nemám

• Citovat
  • Upravit
2631
15.6.22 17:34
@Hibou píše:
Mám otázku na doporucovatelky bezesvych kalhotek- to máte všechny tak pevné vypracované pozadí? Tlustá snad nejsem, pozadí tedy trochu slovanské, u jakýchkoli kalhotek je vidět lem, který se prostě trochu zarizne. Když jsou bez gumiček, tak se zase shrnuji :nevim: takže za mě tanga nebo naostro

Ano, já mám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2631
15.6.22 17:35
@Anonymní píše:
@AjaF a hodí se na zkoušku do školy šaty, které mají volné ramena? Takové černé letní šaty, ale na ramínka. Já moc formálního oblečení totiž nemám

Nechceš je sem prostě vyfotit? Nevím, co si pod tím představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková