Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Já pro tyto případy používám bezešvé kalhotky. Není vidět nic. Mám tyhle z Decathlonu. https://www.decathlon.cz/…_/R-p-302507?…
Příspěvek upraven 15.06.22 v 13:38
Nebrala bych si žádný. Jinak bezešvý jsem koupila v Tezenis, za pár kaček, brazilky.
@AjaF píše:
Jestli je to zkouška ve škole, tak se těsné šaty nehodí
Přijde mi, že ty myslí tak, že je chce jít někam vyzkoušet, ne na zkoušku do školy.
Ale co my víme, všechny holky z ročníku jsme k jednomu profesorovi chodily na zkoušku zásadně v mini. ![]()
@AjaF píše:
Jestli je to zkouška ve škole, tak se těsné šaty nehodí
Upnute saty prece automaticky neznamena kratke a s vystrihem, tak proc by se na zkousku ve skole nehodily?
Bezešvé nemám (vážně nejsou vůbec vidět? Nechce se mi tomu věřit
)… dělají taky takové jenom „krytky“ na frndu… to mi teda přijde jako, když už, tak naprostá zbytečnost
Ale pro pobavení… třeba to fakt mělo kýžený efekt, ale vyzkoušeno nemám ![]()
Šla bych bez…
Na zkoušku nechceš upnuté šaty- které jasně upoutávají pozornost k tévmu tělu. Délka úplně nehrajě roli, dlouhé šaty můžou být ve skutečnosti mnohem vyzývavější, když se dobře ušijí…
Takové šaty patří na párty.
Bezešvé v tělové barvě. Nebo si vezmi pod šaty spodničku. Tanga mi přijdou nevhodná.
Mám otázku na doporucovatelky bezesvych kalhotek- to máte všechny tak pevné vypracované pozadí? Tlustá snad nejsem, pozadí tedy trochu slovanské, u jakýchkoli kalhotek je vidět lem, který se prostě trochu zarizne. Když jsou bez gumiček, tak se zase shrnuji
takže za mě tanga nebo naostro
@AjaF a hodí se na zkoušku do školy šaty, které mají volné ramena? Takové černé letní šaty, ale na ramínka. Já moc formálního oblečení totiž nemám
@Hibou píše:
Mám otázku na doporucovatelky bezesvych kalhotek- to máte všechny tak pevné vypracované pozadí? Tlustá snad nejsem, pozadí tedy trochu slovanské, u jakýchkoli kalhotek je vidět lem, který se prostě trochu zarizne. Když jsou bez gumiček, tak se zase shrnujitakže za mě tanga nebo naostro
Ano, já mám. ![]()
@Anonymní píše:
@AjaF a hodí se na zkoušku do školy šaty, které mají volné ramena? Takové černé letní šaty, ale na ramínka. Já moc formálního oblečení totiž nemám
Nechceš je sem prostě vyfotit? Nevím, co si pod tím představit.
Ahoj, prosím, jaké nosíte kalhotky k tesnym šatům? Chci si vzít na zkoušku těsné šaty, ale vadí mi, že mi jdou vidět kalhotky. A když si vezmu tanga, tak to taky trochu jde vidět a nehodí se to. Jak to řešíte vy?