Letní čepice pro novorozence

2336
7.6.22 18:20

Letní čepice pro novorozence

Nemáte tip, kde sehnat padnoucí a pěkné! čepice pro novorozence na léto? Všude jsou ty čepice šíleně tlusté a nebo totálně retro. :roll: Pořád mi nepřipadá úplně teplo na to, aby bylo mimi s holou hlavičkou. :nevim: A nevíte, jaký smysl mají ty čepice s uzlíkem nahoře, které jsou všude jako novorozenecké? Nenapadá mě žádný estetický ani praktický význam. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
376
7.6.22 18:37

Parádní novorozenecké letní čepičky jsou od RDX. Opravdu tenoučký, příjemný, se šňůrkami i bez. Mohu doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5985
7.6.22 18:38

Elodie mají hezkou kolekci jarních Čepiček.
Dcera ji bude nosit i na podzim, jsou celkem pružné, ale mají velký rozptyl velikosti. 0-6m ji byla až ve 3 měsících, ale ona má maličkou hlavu.
Nicméně já si myslím, že Čepička je teď už zbytečná. Pokud máš holčičku, tak stačí tenčí čelenka přes ouška, ale já bych teda nedávala žádnou ani novorozenci, pokud není hodně větrno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
7.6.22 18:39

@prejeta_zaba podle me se tim uzlikem nastavuje velikost cepice, protoze vetsinou jsou rostouci tyncepky. Mam jednu doma, ale jeste jsem ji nedala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
7.6.22 18:39

Žádnou, vždyť je stejně v korbičce, kde je chráněné a kam nefouká.

• Citovat
  • Upravit
3048
7.6.22 18:48

Mám taky letní dítě a čepice jsem měla jen dvě na chladnější dny, ale nakonec jsem přes léto vůbec nepoužívala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
7.6.22 19:00

Kupovala jsem v HM, jsou opravdu tenoučké. Jako nějakou parádu s tím asi neuděláš (jsou bílé, nebo třeba růžové s puntíky, modré), takové obyčejné. Ale čepičku si určitě pořiď - vzpomeňme na loňské léto, kdy v srpnu moje tehdy 17m dcera taky musela nosit čepici, jaká byla zima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
7.6.22 19:04

Little angel. Já kupuji v prodejně, ale mají i hezky popsaný e-shop. Čepičky a šátky na hlavu už jinde nekupuju dobrých 5 let :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
7.6.22 19:08

Kupují v e-shopu Dráče. Kupuji tam celé rodině a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
7.6.22 19:30

@Markéta188 Čepička u novorozence má spíš větší význam pro přikrytí fontanely než uší. Novorozenec má mít čepičku i v létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
7.6.22 21:55
@novaa píše:
@Markéta188 Čepička u novorozence má spíš větší význam pro přikrytí fontanely než uší. Novorozenec má mít čepičku i v létě.

A k čemu? Moje červnové dite nemelo čepičku od druheho dne v porodnici. A opravdu to tam nikdo nekomentoval.
Proc by se fontanela mela zakrývat cepici? Vždyť urazu cepice nezabrani a zadny jiny duvod pro jeji zakryvani fakt nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
7.6.22 21:59

Nic mu nedávej, v kočárku je v závětří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18646
7.6.22 22:00

Já dávám když nějak víc fouka i v tehle teplech. Mala má týden. U kluka jsem snad ani nedavala, protože bylo větší teplo a bez větru a to jsou obě děti necelé 2 týdny od sebe. Jako byt parna tak to na ni nervu, ale zas takový vedro mi teď neprijde 🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2336
7.6.22 22:51

Díky všem za rady, nejsem přehřívací matka, ba naopak. Ale u nás je skoro stále kolem 20 stupňů, větrno, pod mrakem. To je kolikrát na mikinu i pro mě. Takže myslím, že tu čepičku ještě využije. :think: Vyloženě vedra byly zatím 2 dny. Často nosím v šátku takže v kočárku zas tak moc není. Vyzkouším, kdyžtak bude nosit na podzim. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
376
8.6.22 06:22

@Villanelle
Fontanela je díra do hlavy, a ta by měla být schovaná i zamírného letního vánku.

A neboj ono se to mimino nebude kvůli čepičce potit. Až povyroste bude nosti v létě klobouček nebo kšiltovka a ještě pod tím vlasy. Taky určitě ve vedrech nevezmeš dítě do hola a neřekneš, že čepici nepotřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková