Tričko do vody k moři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.7.22 18:42

Tričko do vody k moru

Ahoj. chystame sa na dovolenku k moru a chcem sa opýtať na kvalitné tričko do vody na kúpanie pre dospelého. potesili by ma neake rady od niekoho kto ich reálne aj ma vyskúšané. Na internete je toho kopec aj lacné aj drahšie. Bavlnené tričko už nechcem. Dávala som si ho keď sa spálilo slnko ale bolo mi porademe ze si mam kúpiť tričko s uv ochranou. Ďakujem :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
shadowbabe
2.7.22 20:10

Decathlon

• Citovat
  • Upravit
304
2.7.22 20:17

Já jsem si koupila z Decathlonu, mají víc typů za fajn cenu. Mají UV50 krytí, ale co mě překvapilo, tak se pod něj musíš namazat. Mě to nenapadlo a trochu jsme se připekli, to mě dost naštvalo. Když se pod něj natřeš, tak super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14558
3.7.22 08:29

@smada to je divne, ne? To pak žádnou ochranu asi nemělo :lol: Navíc úplně každé tricko i úplně obycejne poskytuje určitý stupeň uv ochrany samo o sobě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
3.7.22 09:10

@Semtex Věř mi, že jsem byla hodně vzteklá. Je to na způsob plavkoviny (běžně se pod plavkama neopálíš ani když jsou extra jetý). Každý jsme si tam koupili jiný typ, praný na 30, sušený na vzduchu. První den jsme si lehce chytli ramena, tak druhý den nahodili trička a na konci tohoto dne jsme měli chycená celá záda, všichni :cert:
Potom jsme se pod něj mazali a to už fungovalo, bylo vidět, že si ta kůže odpočinula. Ale zuřila jsem dost. Když už nic, tak je to na to plavání určitě příjemnější jak bavlněné tričko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14558
3.7.22 10:39

@smada tyyyyyjo no tak to bych taky byla naštvaná. Já jsem tyhle uv oblečky používala vždy pro děti a nespalilo se mi nikdy žádné. I když jsme na tom slunci nikdy dlouho nebyli, to je fakt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
3.7.22 15:51

@Semtex Tak děcka na tom slunku byla celý den, jen s asi hodinovou pauzou na oběd. Ale i tak bych čekala, že to tričko nic nepustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.7.22 16:58
@Anonymní píše:
Ahoj. chystame sa na dovolenku k moru a chcem sa opýtať na kvalitné tričko do vody na kúpanie pre dospelého. potesili by ma neake rady od niekoho kto ich reálne aj ma vyskúšané. Na internete je toho kopec aj lacné aj drahšie. Bavlnené tričko už nechcem. Dávala som si ho keď sa spálilo slnko ale bolo mi porademe ze si mam kúpiť tričko s uv ochranou. Ďakujem :)
:D a bavlněné tričko UV ochranu nemá? :lol: kdo ti to poradil, prosím tě? Promiň, ale musím se fakt smát. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
3.7.22 17:01

@smada nekrm nás tady, prosím, nesmyslama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
3.7.22 18:00

@Zeoli Hele, nech si ten tón laskavě a výsměchy zakladatelce, když sama radu nedáš. Já tu jen popsala svou dva týdny starou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.9.22 17:13

Já jsem kupovala v sekáči i v Decathlonu. Nikdy jsem syna pod tím nemazala a nikdy se nespálil. Pro menší děti se mi osvědčily takové ty overaly.

Edit admin: smazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková