Oblečení na promoci jako host

2120
13.7.22 12:54

Oblečení na promoci jako host

Maminky, v pátek jdu na promoci svému synovci a nevím, co si obléct? Mám oblíbené zelené šaty, které mám ráda, jsou pohodlné, volné, vůbec ne výstrední, délka kolem kolen, takže decentné každým coulem. Ale manžel říká, že jsou málo reprezentativní, že takový hadr na podlahu. Říká, že si mám vzít černý kostým, který ale mě připadá trochu pohřebně. Vím, že máma synovce bude celá v černém, jeho táta, tak opravdu nechci tam vypadat jako v pohřebním průvodu. Navíc ta černá sukně od něj je trochu odvážná. Nebo mám ještě jedny oblíbené červené šaty, taky decentné, žádné sexy. Hodí se červená? I když synovcovi to bude jedno. Když jsem měla promoci já, přišla tam kámoška sportovně oblečená a bylo mi to jedno. Já byla ráda, že přišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
13.7.22 13:05
@Bellino píše:
Maminky, v pátek jdu na promoci svému synovci a nevím, co si obléct? Mám oblíbené zelené šaty, které mám ráda, jsou pohodlné, volné, vůbec ne výstrední, délka kolem kolen, takže decentné každým coulem. Ale manžel říká, že jsou málo reprezentativní, že takový hadr na podlahu. Říká, že si mám vzít černý kostým, který ale mě připadá trochu pohřebně. Vím, že máma synovce bude celá v černém, jeho táta, tak opravdu nechci tam vypadat jako v pohřebním průvodu. Navíc ta černá sukně od něj je trochu odvážná. Nebo mám ještě jedny oblíbené červené šaty, taky decentné, žádné sexy. Hodí se červená? I když synovcovi to bude jedno. Když jsem měla promoci já, přišla tam kámoška sportovně oblečená a bylo mi to jedno. Já byla ráda, že přišla.

Zelené šaty bych si vzala určitě. Červenou ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
13.7.22 13:11

U hostů na promoci se barva neřeší - pokud jsou to šaty elegantního střihu (žádné letní rozevláté), s délkou ke kolenům, zakrytými rameny a bez přehnaného výstřihu, tak je to úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.7.22 13:14

A nemůžeš si koupit jedny elegantní šaty v normální barvě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
13.7.22 13:17

Byla jsem na třech promocích a co do oblečení, bývá to všehochuť od koktejlek po džíny s halenkou :nevim: Pokud ty tvé oblíbené šaty jsou jakž tak společenské, nemají příliš výstřih a nebo nahá ramena, tak si je klidně vem. Možná bych si vzala přes ně sáčko a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
13.7.22 13:20
@terien píše:
A nemůžeš si koupit jedny elegantní šaty v normální barvě?

A co je podle Tebe „normalni“ barva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
13.7.22 13:24

Barva se na promoci fakt neřeší. Takže klidně červené šaty, proč ne? Záleží spíš na střihu a materiálu, aby to nebyly nějaké plážovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
13.7.22 13:26
@Birdonawire píše:

to by mě taky zajímalo. Mám šaty tmavězelené, červené, růžové, černobílé, ale zas trochu odvážné, to ne a oranžové, ty jsou retro, ty snad taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.7.22 13:26
@Birdonawire píše:

Určitě ne zelená. Třeba pudově růžová, modrá, šedá v zajímavé kombinaci,… Asi všechny kromě černé, zelené a červené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
13.7.22 13:27

Byla jsem nedávno na promoci a dost jsem koukala co si někteří dokáží na takovou příležitost obléknout. Společenské šaty k tomu tenisky, teplákové kraťasy. Takže pokud nemáš šaty vyloženě na pláž, tak bych neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
13.7.22 13:27
@lamicina píše:
Barva se na promoci fakt neřeší. Takže klidně červené šaty, proč ne? Záleží spíš na střihu a materiálu, aby to nebyly nějaké plážovky.

Ne, plážové nejsou určitě, večer dám sem fotky pro lepší představu, protože já jsem z toho jelen. Já byla rozhodnuta pro zelené, jsou tmavší, ale není to ta černá, kterou poslední dobou jaksi nemusím, jsou i nejnovější, takže nejlepší stav a mám je moc ráda. Navíc, když si dám push upku, tak mi to hezky vepředu ukáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
13.7.22 13:42

Urcite to zelenyma satama nezkazis. Ja byla v pondeli na promocia bylo tam vse :mrgreen:. Dostala me pani, asi kolem 60 mela ruzove saty na ramenou svazane maslema. Bylo to dost desive :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.7.22 13:47
@terien píše:
Určitě ne zelená. Třeba pudově růžová, modrá, šedá v zajímavé kombinaci,… Asi všechny kromě černé, zelené a červené.

Lahvově zelena na opálené kůži náhodou sluší. Jako vybledlá blondýna bych si to nevzala, ale mně to sluší. Teda i červená. V pudrově růžové bych byla jak debutantka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
13.7.22 13:47
@scentini píše:
Urcite to zelenyma satama nezkazis. Ja byla v pondeli na promocia bylo tam vse :mrgreen:. Dostala me pani, asi kolem 60 mela ruzove saty na ramenou svazane maslema. Bylo to dost desive :mrgreen:.

Panečku, tak to je moc, někdo opravdu jde jak na maškarni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
13.7.22 13:49
@Bellino píše:
Panečku, tak to je moc, někdo opravdu jde jak na maškarni.

Proto pisu, ze budes za hvezdu. Pritom pani byla celkem pekna v obliceji i mela peknou postavu, ale ten model. Skoda no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková