Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
holky..co se to probuh deje s tim mym klukem??ano,chapu,ze obcas nema naladu,ozve se,knoura a bojkotuje me,ale to co predvadi za posledni 2 dny,to je teda neco.co otevre kukadla,10 min si hraje a zacne..nic ho nebavi,nic ho nezajima,pritom mame rezim uz tak 2 mesice stejny,ale i tomu se ted vyhyba:-(za 14 dni mu bude pul roku,zuby nemame,ani to nevypada,ze by se klubaly.ode dneska davam prvni mrkvicku na doporuceni MUDr.jinak je kojeny plne.co to je???
Pevné nervy,to nám začalo v 5měsících a zachvili vylezly dva zuby,nechci strašit,ale naše protivost trvala asi měsíc,pak chvili klid pak zase,jak začala lízt a sedat si tak to bylo lepší,ale né o moc ted už chodíme tak je to v celku fajn,ale když ju to chytne tak děs a přesně jako u vás sofinka si nevydrží z ničím dlouho hrát,nic ju dlouho nebaví ani když si s ní hraju já.tak,že pevné nervy…
Taky myslím, že to jsou zuby. U nás to začalo, když bylo malýmu 5m, to jsem zjistila, že se mu dole objevily náznaky zoubků a vylezly, když mu bylo 13m
. Teď je mu 18m, má 7 zubů a jsou dny, kdy je v pohodě a dny, kdy vřeští, řve a je to s ním k nevydržení
. A takový to bylo hodný miminko. Až mu vyroste ten poslední zub, asi se radostí zblázním
.
Já jsem také pozorovala než našemu prvnímu potomkovi vylezli zuby, tak už týden před tím…byla jako čert
Až po týdnu se teprve začali prořezávat , do tý doby jsme neměli vůbec potuchy, co s ní může být. ![]()
U druhého takovou zkušenost nemám… to je anděl, zuby nezuby.
Verušátko byla taky nedávno několik dní nesnesitelná, špatně jedla, nevydržela ani chvilku sama se zabavit a nedejbože na zádech. Jsou to dva tři dny a jako když utne. Zub žádný venku není, ani nemá dáseň kdovíjak nateklou, tak nevím, jestli to bude vážně těma zubama
Je fakt, že se začla lépe hýbat, víc se otáčí, tak asi jak zase získává lepší výhled, tak jí lépe zabaví.