Protiva ze dne na den:-((

2691
23.10.10 11:58

protiva ze dne na den:-((

holky..co se to probuh deje s tim mym klukem??ano,chapu,ze obcas nema naladu,ozve se,knoura a bojkotuje me,ale to co predvadi za posledni 2 dny,to je teda neco.co otevre kukadla,10 min si hraje a zacne..nic ho nebavi,nic ho nezajima,pritom mame rezim uz tak 2 mesice stejny,ale i tomu se ted vyhyba:-(za 14 dni mu bude pul roku,zuby nemame,ani to nevypada,ze by se klubaly.ode dneska davam prvni mrkvicku na doporuceni MUDr.jinak je kojeny plne.co to je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
23.10.10 12:02

Zuby. I když nejsou vidět. :palec:

J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
23.10.10 12:05

Pevné nervy,to nám začalo v 5měsících a zachvili vylezly dva zuby,nechci strašit,ale naše protivost trvala asi měsíc,pak chvili klid pak zase,jak začala lízt a sedat si tak to bylo lepší,ale né o moc ted už chodíme tak je to v celku fajn,ale když ju to chytne tak děs a přesně jako u vás sofinka si nevydrží z ničím dlouho hrát,nic ju dlouho nebaví ani když si s ní hraju já.tak,že pevné nervy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
23.10.10 12:12

Taky myslím, že to jsou zuby. U nás to začalo, když bylo malýmu 5m, to jsem zjistila, že se mu dole objevily náznaky zoubků a vylezly, když mu bylo 13m :zed: . Teď je mu 18m, má 7 zubů a jsou dny, kdy je v pohodě a dny, kdy vřeští, řve a je to s ním k nevydržení :roll: . A takový to bylo hodný miminko. Až mu vyroste ten poslední zub, asi se radostí zblázním :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
23.10.10 12:34

Já jsem také pozorovala než našemu prvnímu potomkovi vylezli zuby, tak už týden před tím…byla jako čert :cert: Až po týdnu se teprve začali prořezávat , do tý doby jsme neměli vůbec potuchy, co s ní může být. :think:
U druhého takovou zkušenost nemám… to je anděl, zuby nezuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
23.10.10 13:40

Verušátko byla taky nedávno několik dní nesnesitelná, špatně jedla, nevydržela ani chvilku sama se zabavit a nedejbože na zádech. Jsou to dva tři dny a jako když utne. Zub žádný venku není, ani nemá dáseň kdovíjak nateklou, tak nevím, jestli to bude vážně těma zubama :think: Je fakt, že se začla lépe hýbat, víc se otáčí, tak asi jak zase získává lepší výhled, tak jí lépe zabaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí